Sonbaharda herkesin görmesi gereken 13 yer! Giden büyülenip kalıyor! İşte sonbaharın en güzel rotası…

Sonbaharda herkesin görmesi gereken 13 yer! Giden büyülenip kalıyor! İşte sonbaharın en güzel rotası…

Sonbahara giriş yaparken bu zamanları en güzel değerlendirebileceğiniz noktaları da sizler için bir araya getirdik. Sonbaharda herkesin kesinlikle görmesi gereken 13 yer belli oldu. Buraya giden büyülenip kalıyor bu güzelliklerin gerçek olduğuna inanamıyor. İlkbaharda ayrı sonbaharda ayrı bir atmosfer sunuyor. İşte sonbaharda gezilecek en güzel noktalar…

Türkiye'nin farklı noktalarında farklı güzellikler bulunurken sonbaharda gezilebilecek en güzel 13 rota belli oldu. Türkiye'nin en büyüleyici noktaları arasında yer alıyor görenler sonbaharda bu kadar güzel olunur mu? diyor. Dört mevsim ayrı güzellikler sunan Türkiye 13 rotasıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağında olacak. İşte sonbaharda gezilecek en güzel noktalar…

SONBAHARDA GÖRÜLMESİ GEREKEN 13 YER

Kapadokya'da Gezilecek Yerler | En Popüler 110 Yer Sıralı Liste | ENUYGUN

Kapadokya, Nevşehir

Türkiye'nin en özellikli ve en büyüleyici yerlerinden biri olan Kapadokya açık hava müzeleri, Yeraltı Şehirleri, tarihi ve farklı aktiviteleri ile 4-5 gün ayırabileceğiniz muhteşem bir gezi rotasıdır.

1- PAMUKKALE-TANITIM... | Şifre Haber - Denizli Haberleri I

Pamukkale, Denizli

Denizli denildiğinde herkesin aklına gelen yer tabii ki de Pamukkale oluyor. Sonbahar aylarında Kleopatra havuzunun Tadı da bambaşka oluyor. Kleopatra havuzunda mutlaka yüzmeniz gerekiyor. Bununla birlikte şifalı kırmızı su olarak bilinen Karahayıt’a da uğramayı unutmayınız.

Gölcük Tabiat Parkında Gezilmesi Gereken 10 Yer • BOLU

Gölcük Bolu

Yazı ayrı kışı ayrı güzel olan gezi rotaları arasında görülen Gölcük, sonbahar aylarında renk cümbüşüyle herkesi hayran bırakıyor. Yeşilden turuncuya Doğru giden muhteşem değişimi burada yakalayabilirsiniz. Gölcük'e giden Yedigöller'e de mutlaka uğramalı.

T.C. Çanakkale Ayvacık Belediyesi

Adatepe, Çanakkale

Kaz Dağları'nın eteklerinde bulunan taş evlerin tadını sonbaharda mutlaka çıkarmanız gerekiyor.

Adı Gibi Şirin Köy, Şirince Gezilecek Yerler | Tatil Villam

Şirince, İzmir

Yaz aylarına göre daha sakin ve daha dinlenilebilir bir ortam sağlayan Şirince, hem lezzet açısından hem de kültür açısından farklı deneyimleri yaşama fırsatı sunuyor.

Safranbolu evleri - Vikipedi

Safranbolu, Karabük

500 yıllık bir geçmişi bulunan Safranbolu UNESCO dünya mirası listesinde de yer alıyor. Mutlaka görmeniz gereken yerlerin başında gelen Safranbolu sonbahar aylarında da farklı bir atmosfer sağlıyor.

Gölyazı, Nilüfer - Vikipedi

Gölyazı Bursa

750 yıllık ağlayan çınarın hikayesiyle bilinen Gölyazı, İstanbul'dan günübirlik gelişler içinde son derece uygundur. Buraya kahvaltı için gelebileceğiniz gibi yarım gününüzü ayırarak muhteşem bir deneyim yaşayabilirsiniz. Küçük balıkçı tekneleri ile göl turu yapmayı da unutmayınız.

İğneada Longozu – Su Ormanı – Atlas

İğneada,Longoz Ormanları

Sonbahar aylarında mutlaka görülmesi gereken yerlerin başında gelen İğneada, Avrupa'nın en büyük langoz ormanına sahiptir. Burada kano yapabileceğiniz gibi yaprakların renk dönüşümünü izleyebilir yılın her ayı Bu güzelliğin tadını çıkarabilirsiniz.

Rize Çamlıhemşin Yaylalar Turu (Uçaklı)

Çamlıhemşin, Rize

Yeşilliğe doyabileceğiniz muhteşem yerlerin başında gelen Çamlıhemşin özellikle yaylaları ile biliniyor. Yaylalar karla kaplanmadan mutlaka görmeniz gereken yerlerin başında Çamlıhemşin geliyor. Burada en az 3-4 gün kafa dinleyerek vakit geçirebilirsiniz.

Mardin Fotoğrafları

Mardin

Tarihi, yemekleri, mimarisi, insanlarıyla muhteşem bir bütünlük sağlayan Mardin tarihi deneyiminin yanı sıra gastronomi açısından da oldukça zengin bir deneyim sağlıyor.

Assos Nerede Nasıl Gidilir? - TatilKalbi

Assos Çanakkale

Kafa dinlemelik bir yer arıyorsanız mutlaka Asos’a gitmeniz gerekiyor. Behramkale ve Kadırga koyunu bu listeye eklemeden Çanakkale'yi gezmiş sayılmayacaksınız.

Kastamonu'da 450 metre yükseklikteki Çatak Kanyonu cam terası nefes kesiyor

Kastamonu Çatak Kanyonu

Dünyanın en büyük 4 kanyonu olarak bilinen Çatanak Kanyonu 1-2 kilometre aşağıdan başlayan Nalbant köyüne kadar kesintisiz bir deneyim sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN