Borussia Dortmund'dan rahat galibiyet

Borussia Dortmund'dan rahat galibiyet

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu heyecanı sona erdi. Borussia Dortmund, sahasında PSV'yi 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

DORTMUND RAHAT TURLADI

40e6b68cfc5f62053c5bae8a257bb8d98f49eea5.webp

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu heyecanı sona erdi. 1-1 beraberlikle sona eren maçın rövanşında Borussia Dortmund ile PSV Eindhoven kozlarını paylaştı.

Nuri Şahin'in de teknik heyetinde görev aldığı Borussia Dortmund, müsabakaya fırtına gibi başladı. Ev sahibi, henüz 3. dakikada Manchester United'dan kiraladığı Jadon Sancho'nun golüyle öne geçti. Skor üstünlüğünü maçın başında elde eden Borussia Dortmund, ilk yarının kalan bölümünde oyunun temposunu düşürdü.

Soyunma odasına geride giden PSV Eindhoven, ikinci yarıda daha baskılı olan taraftı. Hollanda temsilcisi, bulduğu pozisyonlarda ise gol sevinci yaşayamadı. Maçın skorunu ise son dakikada sahne alan Marco Reus belirledi.

PSV Eindhoven engelini Jadon Sancho ve Marco Reus'un golleriyle aşan Borussia Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN