Ciro Immobile resmen Beşiktaş'ta

Ciro Immobile resmen Beşiktaş'ta

Trendyol Süper Lig'de yeni sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Beşiktaş, dünyaca ünlü golcü Ciro Immobile'yi renklerine bağladı. Siyah-Beyazlılar, yıldız futbolcuya vereceği maaşı da kamuoyuna açıkladı.

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'tan dikkat çeken bir transfer hamlesi geldi. Rafa Silva ve Gabriel Paulista'yı kadrosuna katan Siyah-Beyazlılar, Ciro Immobile'yi renklerine kattığını kamuoyuna duyurdu.

Beşiktaş, Ciro Immobile ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. İtalyan yıldız, Beşiktaş'tan yıllık 6 milyon euro kazanacak. Beşiktaş'ın açıklaması şu şekilde:

"Profesyonel futbolcu Ciro Immobile transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncu ile 2024-2025 sezonundan başlamak üzere 2 sezon için anlaşılmış olup, oyuncuya her sezon için net 6.000.000 euro garanti ücret ödenecektir."

17 NUMARALI FORMAYI GİYECEK

Ciro Immobile, Beşiktaş için İstanbul'da: 'Sezona başlamak için hazırım' - Son Dakika Spor Haberleri | Cumhuriyet

Beşiktaş'ın, İtalya Serie A ekibi Lazio'dan kadrosuna kattığı Ciro Immobile, 2 sene boyunca Siyah-Beyazlı formayı terletecek.

8 sezondur Lazio'da top koşturan Immobile, Beşiktaş'ta 17 numaralı formayı giyecek. İtalyan yıldız, Lazio'da çıktığı 340 maçta 207 gol kaydetti. Yıldız futbolcu geçen sezon ise 43 maçta 11 golle oynadı. Serie A'da daha önce 4 kez gol krallığı yaşayan Immobile, 2019-2020 sezonunda kaydettiği 36 golle Altın Ayakkabı ödülünün sahibi olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN