Sıcaktan kavrulan İstanbul'a kötü haber! Kışlıkları çıkarmayın: Bu yıl İstanbul’a kar yağmayabilir

Sıcaktan kavrulan İstanbul'a kötü haber! Kışlıkları çıkarmayın: Bu yıl İstanbul’a kar yağmayabilir

İstanbul genelinde artan sıcaklıklar mevsim normalleri üzerinde yer alıyor. Geçtiğimiz yıl etkili olan El Nino ile kış mevsiminde kar yağmamıştı. Benzer bir durumun bu kış için de geçerli olduğu öğrenildi. İşte tüm detaylar...

Sıcaklıkların yükseldiği İstanbul için kötü haber geldi. Kışlıkları çıkarmaya gerek kalmadığını yapay zeka söyledi. İstanbul bu sene kar yağışı görmeyebilir. Yapay zekaya bu kış İstanbul'a kar yağar mı diye sorduk bu cevabı aldık. İşte cevabı...

SICAKLIKLAR KAR YAĞIŞINI ETKİLEYEBİLİR

Bu yıl Türkiye genelinde sıcaklıkların yüksek seyretmesi ve kuraklık, birçok insanın kışın nasıl geçeceği konusunda endişelenmesine neden oluyor. Kuraklık ve yüksek sıcaklıklar genellikle kar yağışı miktarını ve sıklığını etkileyebilir, ancak tamamen engellemez.

dikkat-bu-illerimize-kar-yagisi-uyarisi.jpg

KAR YAĞIŞI NADİR OLABİLİR

Ankara ve İstanbul gibi büyük şehirlerde kar yağışı olasılığı her zaman mevcuttur. Ankara, İç Anadolu'da yer aldığı için kış aylarında genellikle kar alır. İstanbul ise deniz etkisiyle daha ılıman bir iklime sahip olsa da zaman zaman kar yağışı görülebilir. Ancak, bu yılın sıcaklık ve kuraklık koşulları, özellikle İstanbul'da kar yağışının sıklığını ve yoğunluğunu azaltabilir.

Kar yağışının olup olmayacağı ve ne kadar süreceği, genellikle kış aylarına yaklaşıldığında yapılan daha detaylı meteorolojik tahminlerle daha kesin olarak bilinir. Şu anki koşullar ve uzun vadeli tahminler, Ankara'da kar yağışının muhtemel olduğunu, İstanbul'da ise kar yağışının daha az yoğun ve nadir olabileceğini gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN