Trabzonspor'a 7 milyon euroluk savunmacı! Fırtına gözünü Fransa'ya dikti

Trabzonspor'a 7 milyon euroluk savunmacı! Fırtına gözünü Fransa'ya dikti

Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, bir transferi daha bitirmek için düğmeye bastı. Fırtına, gözünü Fransa'ya dikti.

Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Anthony Nwakaeme, Pedro Malheiro, Stefan Savic ve Okay Yokuşlu'yu kadrosuna katan Trabzonspor, gözünü Fransa'ya dikti. Fırtına, 7 milyon euroluk savunmacıya kancayı taktı.

Yeni sezonun ilk maçına yarın akşam Sivasspor karşısında çıkacak Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor.

Abdullah Avcı yönetiminde yeniden yapılanmaya giderek kadrosunu büyük oranda yenileyen Trabzonspor, gözünü Fransa'ya dikti. Bordo-mavili ekip, Le Havre forması giyen 22 yaşındaki Étienne Youté Kinkoué’nin kulübü Le Havre ile görüşmelere başladı.

Etienne Youté Kinkoué, un talent à saisir pour le Cameroun

22 yaşındaki savunma oyuncusunun Trabzonspor'a transfer olmaya sıcak baktığı öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan 22 yaşındaki savunma oyuncusu, geçtiğimiz sezon 24 karşılaşmada görev alırken skor katkısı sunamadı. Fransız savunma oyuncusunun Türkiye’de oynamaya sıcak baktığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN