Efkan Ala tarih vererek açıkladı: AK Parti'ye yeni katılımlar olacak

Efkan Ala tarih vererek açıkladı: AK Parti'ye yeni katılımlar olacak

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, partinin 23'üncü kuruluş yılı dolayısıyla 14 Ağustos'ta düzenlenecek kutlama programında partiye yeni katılımlar olacağını açıkladı.

AK Parti'nin 23'üncü kuruluş yılı dolayısıyla 14 Ağustos Çarşamba günü partinin Kongre Merkezi'nde bir kutlama etkinliği düzenlenecek. Etkinliğe ilişkin bilgiler veren AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, programda partinin misyon ve vizyonunu paylaşacaklarını aktardı.

Ala, kutlama programında partinin kurucularından bugüne kadar görev yapmış tüm AK Parti emektarlarıyla birlikte, geçen süreci ve Türkiye Yüzyılı vizyonunu değerlendireceklerini söyledi.

9824257.jpg

'GÖRKEMLİ AMA SADE BİR KUTLAMA PROGRAMI'

Kutlama programında tasarruf tedbirlerine dikkat edildiğini bildiren Ala, "Bu konularda vatandaşımızdan beklediğimiz birçok şeyi vatandaşın da bekleyeceğini dikkate alarak hassas davranıyoruz. Görkemli ama aşırıya kaçmayan, sade ve etkili bir kutlama programıyla milletimizin huzuruna çıkacağız. İller kendi kutlamalarını yapacaklar. Ama merkezdeki kutlamaları da online sistemle izleyebilecekler." diye konuştu.

'ADI AK PARTİ'

Etkinliğin içeriğine ilişkin konuşan Ala, "Cumhurbaşkanı'mızın konuşması olacak. Ondan önce bir gösteri. AK Parti'nin serencamını anlatan, milletimizle bütünleşmesini anlatan bir gösteri olacak. AK Parti birçok şeyin başlangıcı oldu, yeniliği getirdi Türkiye'ye. Birçok şeyin adı AK Parti ile anılır oldu. Sloganımız da bunu çağrıştıracak bir slogan olacaktır. 'Adı AK Parti.' Vizyonumuz paylaşılacak. AK Parti'nin Türk siyasi hayatındaki dominant rolünün, aslında başarıdan başarıya koşması ve kendisiyle yarışıyor olmasının hem bizim siyasetimize hem de bizi izleyen gönül coğrafyamızdaki ülkelerin siyasetine çok önemli katkılar sunduğu kanaatindeyiz. Bu şuur ve sorumluluğun bilinci içerisinde o programları yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

9824258.jpg

'AK PARTİ'YE YENİ KATILIMLAR OLACAK'

Ala'nın açıklamalarında kutlama programında AK Parti'ye yeni katılımların olacağı yönündeki ifade dikkat çekti. Konu üzerindeki iddiaların anımsatılması üzerine Ala şöyle konuştu:

"Olacak evet, AK Parti siyasetin dominant adresidir. AK Parti ile yol yürümek isteyenlerin partinin ilkeleri çerçevesinde AK Parti'ye katılmaları tabiidir, doğaldır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (25)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
25 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN