Narin'in cenazesinde toplu fotoğraf çektiren vekile tepki yağdı! 'Cenazeye mi yoksa şova mı gittin?'

8 yaşındaki Narin'in cansız bedeni, bugün kılınan cenaze namazının ardından katledildiği köy olan Tavşantepe Mahallesi'nde defnedildi. AK Parti milletvekili Suna Kepolu ve bazı kadınların cami önünde toplu fotoğraf çektirmesi 'Cenazeye mi yoksa şova mı gittin?' tepkilerine sebep oldu.

Diyarbakır'ın Bağlar'da 21 Ağustos'ta (2024) kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın dün köy yakınındaki dere yatağında bulunan cansız bedeni, bugün yoğun güvenlik tedbirleri altında Batıkarakoç Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından, katledildiği köy olan Tavşantepe Mahallesi'nde defnedildi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER!

Narin'in cenaze töreni sırasında cami önünde dikkat çeken anlar yaşandı. AK Parti milletvekili Suna Kepolu ve bazı kadınların camide fotoğraf çektirdiği görüldü.

ttyyy.jpg

'CENAZEYE Mİ YOKSA ŞOVA MI GİTTİN'

Kısa sürede sosyal medyada viral olan görüntünün altına 'Cenazeye mi yoksa şova mı gittin?' tepkileri yağdı.

Öte yandan, Narin'in katledilmesiyle ilgili soruşturma devam ediyor. "Kasten öldürme" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" tutuklu bulunan amca Salim Güran yeniden sorgulanacak. Anne, baba, 2 ağabey, tutuklu amcanın eşi, çocukları ve Narin'in 3 amcasının da aralarında bulunduğu 24 kişi de gözaltında.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN