Narin'in abisi: Daha 8 yaşındaydı, ondan ne istediniz?

Diyarbakır'da katledilen 8 yaşındaki Narin'in cenazesinde, şehir dışında yaşayan abisi Baran Güran'ın sözleri yürekleri yaktı. Abisi "Daha 8 yaşındaydı! Ondan ne istediniz? Allah belanızı versin" diyerek mezarı başında gözyaşı döktü.

Diyarbakır'da kaybolduktan sonra tam 19 gün boyunca aranan Narin'in cansız bedeni, daha önce de arama çalışmalarının yürütüldüğü Eğertutmaz Deresi'nde bulundu. Narin katledildiği köyde toprağa verildi. Cenazeye anne, baba ve ağabeyleri gözaltında olduğu için katılamadı.

Gerçek Gündem'in haberine göre, cenazeye katılabilen tek ağabeyi, cenazenin de teslim edildiği ve şehir dışında yaşayan Baran Güran oldu. Ağabey Baran, kardeşi Narin'in cenazesinde şu sözlerle tepkisini gösterdi: "Ondan ne istediniz? Daha 8 yaşındaydı. Allah belanızı versin."

İşte o görüntüler...

yeni-proje-003.jpg

yeni-proje-1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN