Bahçeli'den Narin açıklaması

Bahçeli'den Narin açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli'den 'Narin' ve 'şehit' paylaşımı geldi. Katledilen Narin ile ilgili "Bu vahşi cinayete yardım ve yataklık edenlerin Türk adaleti önünde hesap vermeleri, en ağır düzeyde bedel ödemeleri muhakkak surette temin edilmelidir." diyen Bahçeli, Narin ve Tunceli şehitleri için Allah'tan rahmet diledi.

Diyarbakır'da 19 gün boyunca aranan Narin'in cansız bedeni dün Tavşantepe mahallesi yakınlarındaki Eğertutmaz deresi yatağında bulundu. Tunceli Ovacık'ta ise dün yaşanan trafik kazasında 4 asker şehit oldu.

MHP lider Devlet Bahçeli, kişisel sosyal medya hesabından 2 olayla ilgili de üzüntülerini dile getirdi. Katledilen Narin ile ilgili, cani veya canilerin, Türk adaleti önünde en ağır düzeyde bedel ödemeleri gerektiğini ifade eden Bahçeli, Narin ve şehitler için Allah'tan rahmet diledi.

'EN AĞIR DÜZEYDE BEDEL ÖDEMELİLER...'

Bahçeli'nin paylaşımı şöyle

"19 günlük aradan ve yoğun aramalardan sonra, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde cansız bedenine ulaşılan sekiz yaşındaki Narin kızımız hepimizin ve herkesin yüreğini kavurmuş, maşeri vicdanda büyük bir üzüntüye neden olmuştur. Yavrumuzun hayat ışığını söndüren, korkunç şekilde katleden cani veya canilerin, bu vahşi cinayete yardım ve yataklık edenlerin Türk adaleti önünde hesap vermeleri, en ağır düzeyde bedel ödemeleri muhakkak surette temin edilmelidir.

Başta Narin yavrumuz olmak üzere, dün Tunceli Ovacık’ta bir askeri aracın devrilmesi sonucunda şehit düşen kahramanlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Tedavisi devam eden kahramanımıza şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun, mekânları cennet olsun."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN