Narin'in bedeni günlerce saklanmış: Cinayette kan donduran 15 gün detayı! Ceset ihbarla mı bulundu itirafla mı?

Narin'in bedeni günlerce saklanmış: Cinayette kan donduran 15 gün detayı! Ceset ihbarla mı bulundu itirafla mı?

Tüm Türkiye’nin günlerdir yakından takip ettiği minik Narin kayıp soruşturması Narin’in bulunmasıyla cinayet soruşturmasına döndü. Cinayete ilişkin ortaya çıkan detaylar ise beraberinde soru işaretleri getirdi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın 19 gün sonra bulunan cesedi, olayın karmaşıklığını ve dehşet verici yönlerini gözler önüne serdi. Narin'in cansız bedeni, evlerinden 3 kilometre uzaklıktaki bir derede çuval içinde bulunurken, ilk otopsi raporunda cesedin 15 gün suda kaldığı bilgisi dikkat çekti. Bu durum, cesedin bulunduğu bölgenin cinayet yeri olmadığı ve katil ya da katillerin Narin'i nasıl sakladığıyla ilgili yeni sorular ortaya çıkardı. Peki, Narin Güran’ın cesedi nasıl bulundu? İtiraf mı, ihbar mı etkili oldu?

yeni-proje-12.jpg

CESET, İHBARLA MI BULUNDU? İTİRAF MI?

Narin Güran’ın cesedi, 19 gün süren kaybolma sürecinin ardından 8 Eylül sabahı, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi yakınlarındaki bir derede bulundu. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, cesedin çuval içerisinde ağaç ve taşlarla gizlenmiş olarak bulunduğunu açıkladı. Ekiplerin yoğun aramalarına rağmen cesedin 19 gün sonra ortaya çıkması, cesedin saklanma şekli ve bulunma zamanı hakkındaki şüpheleri artırdı. İlk otopsi raporları, cesedin 15 gün boyunca suda kaldığını ve çürüdüğünü gösterdi.

AĞAÇ VE TAŞLARLA GİZLENMİŞ: OLAY YERİ Mİ, SAKLANMA YERİ Mİ?

CNN Türk canlı yayında konuşan Emekli Emniyet Müdürü Haydar Özdemir, cesedin bulunduğu yerin cinayet yeri olmadığını belirtti. Özdemir, çuval içinde bulunmuş olmasının, Narin’in öldürüldüğü yerin burası olmadığını ve cesedin taşınarak buraya bırakıldığını gösterdiğini ifade etti. Bu açıklamalar, cinayetin işlenme yerinin henüz belirlenmediği ve olayın karmaşıklığının arttığını gösteriyor.

yeni-proje-13.jpg

OTOPSİDE ŞOK EDİCİ BULGULAR

Narin’in cesedi, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'nda yapılan 11 saat süren otopsi işlemlerine tabi tutuldu. Otopsi raporunda, Narin’in sol ayağının diz altından kopmuş olduğu ve çürüme başladığı bilgisi verildi. Ayrıca, cesette iç kanama olmadığı ancak istismar belirtileri olabileceği bildirildi. Olay yerindeki yer değiştirme izleri de araştırılıyor. Otopside elde edilen bulgular, Narin'in ölümüne ilişkin kesin sonuçların İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemelerle belirleneceğini ortaya koyuyor.

İTİRAF MI, İHBAR MI?

Narin Güran’ın cesedinin bulunmasıyla ilgili olarak, cinayet yeri ile cesedin bulunduğu yer arasındaki bağlantının netleşmemesi, cinayetle ilgili bilgilerin bir ihbar ya da itiraf ile mi ortaya çıktığını merak konusu haline getirdi. Ekiplerin günler süren aramalarının ardından cesedin bulunması, cinayetle ilgili yeni detayların ortaya çıkmasına neden olabilir.

yeni-proje-14.jpg

BAKAN TUNÇ’TAN AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, otopsi işleminin sona erdiğini ve kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek raporun beklendiğini belirtti. Bakan Tunç, yapılan kapsamlı incelemelerin ardından cesedin ölümüne dair detaylı bilgilere ulaşılacağını ifade etti.

Narin Güran’ın trajik ölümü, hem soruşturma sürecinde hem de toplumda büyük yankı uyandırdı. Cinayetle ilgili daha fazla bilgi ve gelişmeler için resmi açıklamaların ve soruşturmanın sonuçlarının beklenmesi gerekiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN