İstanbulluya çifte müjde! İBB metroyu açtı, metro çıkışına da kent lokantası: İşten çıkan eve karnını doyurup gidecek

İstanbulluya çifte müjde! İBB metroyu açtı, metro çıkışına da kent lokantası: İşten çıkan eve karnını doyurup gidecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni metro müjdesini verirken yanında bir müjde daha verdi! İstanbulluya çifte müjde! Açılan metronun çıkışına da Kent Lokantası geliyor. İşten çıkan eve karnını doyurup gidecek...

İstanbullulara müjdeler peş peşe geliyor. Hem metro hem de metro çıkışında Kent Lokantası müjdesi verildi. Kimse eve aç dönmeyecek, acıkan iki ekmek parasına karnını doyuracak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbullulara müjdeli haberler vermeye devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe metrosunun açılışını gerçekleştirirken, metro çıkışına da yeni bir Kent Lokantası kazandırıldığını duyurdu. İstanbul'da sayısı giderek artan Kent Lokantaları, uygun fiyatlı ve sağlıklı yemek seçenekleri sunarak vatandaşların bütçesine katkı sağlamayı hedefliyor.

SANCAKTEPE'YE METRO VE LOKANTA MÜJDESİ

Sarıgazi'deki yeni açılan Sancaktepe Metro İstasyonu, İstanbullulara ulaşımda büyük kolaylık sağlarken, metro çıkışının hemen karşısında hizmete girecek olan Kent Lokantası da dikkat çekti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sancaktepe metrosunu açtık, metro istasyonunun çıkışına da Kent Lokantası açıyoruz. Sarıgazi'deki lokantamızda 4 çeşit yemeği İstanbulkart ile 35 TL'ye sunacağız” dedi.

İSTANBUL’UN 15. KENT LOKANTASI HİZMETE GİRDİ

Sancaktepe'deki bu lokanta, İstanbul’un 15. Kent Lokantası olarak faaliyete geçti. İBB, uygun fiyatlı yemek seçenekleri sunan Kent Lokantalarını İstanbul’un farklı ilçelerine yaymayı sürdürüyor. İmamoğlu, her ilçeye bir Kent Lokantası açmayı hedeflediklerini belirterek, projenin kapsamını genişleteceklerini müjdeledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN