Türkiye Narin'e ağlarken bir çocuğa şiddet haberi daha! 2 yaşındaki çocuk entübe edildi

Türkiye Narin'e ağlarken bir çocuğa şiddet haberi daha! 2 yaşındaki çocuk entübe edildi

Türkiye 19 gün boyunca arandıktan sonra katledildiği ortaya çıkan Narin'e ağlarken, korkunç bir haber de Tekirdağ'dan geldi. 2 yaşındaki S.Y. darp sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Küçük çocuk entübe edildi.

8 yaşında katledilen Narin Güran soruşturması devam ederken, Tekirdağ'dan gelen haber tüyleri diken diken etti. Sözcü gazetesinden Fırat Fıstık'ın haberine göre Tekirdağ Malkara'da 2 yaşındaki S.Y., bir hafta önce vücudunda morluklarla hastaneye götürüldü. Küçük çocuk için bir ihbarda bulunmayan doktor muayenenin ardından çocuğu taburcu etti.

VÜCUDUNDA DARP İZLERİYLE HASTANEYE KALDIRILDI

Durum Tekirdağ Şehir Hastanesi’nde bir hemşirenin Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği’ne (UCİM) yaptığı ihbarla ortaya çıktı. 2 yaşındaki S.Y. dün tekrar vücudunda darp izleri ve anal bölgesinde morluklarla hastaneye kaldırıldı. S.Y.'nin entübe edildiği belirtildi.

5 YAŞINDAKİ ABLASI KORUMA ALTINA ALINDI

Korkunç olayla ilgili soruşturma başlatılırken S.Y.’nin 5 yaşındaki ablası koruma altına alındı. UCİM avukatları da soruşturmaya dahil oldu. Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği Türkiye Hukuk Koordinatörü Avukat Pelin Uzun yaptığı açıklamada şunları söyledi:

-Dün akşam saatlerinde tekrar derneğimize ihbarda bulunulmuştu. Biz de Tekirdağ’daki ekibimizle iletişime geçtik. Çocuğun darpla anal bölgesinde morluklar, ısırık izleriyle geldiği bildirildi. Araştırmalarımızı yaptık.

-Edindiğimiz bilgiye göre çocuğun annesi tarafından komşunun dövdüğü söylenmiş. Bir hafta sonra, yani dün geldiğinde de anne yine kızını komşuya bıraktığını ve yine düşürüldüğünü belirtmiş.

-İki yaşındaki bir çocuğun bir hafta aralıkla bir yerden düşmesi ve vücudunda morluklar olması hayatın doğal akışına aykırı. Bu nedenle bu olay eldeki verilerle düşmeyle açıklanamaz. Bunun acilen soruşturulması lazım.

Olayla ilgili istismar da dahil tüm ihtimaller soruşturuluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN