Narin cinayetinde katil kim? Ağabey Enes Güran'ın gözünde morluk, sırtında tırnak izleri tespit edildi

Narin cinayetinde katil kim? Ağabey Enes Güran'ın gözünde morluk, sırtında tırnak izleri tespit edildi

Narin Güran cinayetinde yeni bir şüpheli durum daha ortaya çıktı. Narin'in ağabeyi Enes Güran'ın gözünün altında morluk ve sırtında tırnak izleri tespit edilmesi soruşturmanın seyrini değiştirdi. Amca Salim Güran ise ifadesinde yeğenini savunarak "Yeğenimdir. Efendi bir çocuktur. Hiç bana benzemez, saygılıdır. Kavga ettiğini, birine aşık olduğunu görmedim." dedi.

Diyarbakır'da hayatını kaybeden küçük kız Narin Güran cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılan Narin'in ağabeyi Enes Güran'da şüpheli izler bulundu. Gözünün altında morluk ve sırtında tırnak izleriyle görüntülenen Enes Güran hakkında soruşturma derinleşti.

Cinayetin baş şüphelisi olarak görülen amca Salim Güran ise yeniden ifadeye çağrıldı. Amca, cinayet suçlamalarını reddederken, yeğeni Enes Güran hakkında olumlu ifadelerde bulundu. Ancak, ağabeyde bulunan izler bu ifadelerin güvenilirliğini sorgulattı.

Soruşturma ekipleri, Enes Güran'ın ifadesine başvurarak, vücudundaki izlerle ilgili açıklamalarını alacak. Ayrıca, olay yerindeki deliller ve tanık ifadeleri de yeniden değerlendirilecek.

"EFENDİ BİR ÇOCUKTUR, HİÇ BANA BENZEMEZ"

Mynet'in haberine göre, amca Salim Güran'a sorgu sırasında ağabey Enes Güran'la ilgili de sorular yöneltildi. Amca ise "Yeğenimdir. Efendi bir çocuktur. Hiç bana benzemez, saygılıdır. Kavga ettiğini, birine aşık olduğunu görmedim." diye yanıt verdi.

"AMCA GÖZÜME MISIR KAÇTI"

Ağabey Güran'da tespit edilen izlerle ilgili soruya da yanıt veren amca Sarim Güran "Nedenini ben ne bileyim? Ben gözünün içindeki morluğu sordum. 'Amca gözüme mısır geldi, kendimi ısırdım' diye yanıt verdi." dedi.

Soruşturma kapsamında daha önce de kolundaki ısırık nedeniyle gözlatına alınan ağabeyden bazı örnekler alınmış, İstanbul Adli Tıp Kurumu’na getirilmişti.

KOLUNDAKİ ISIRIĞIN KİME AİT OLDUĞU BELİRLENEMEMİŞTİ

Yapılan incelemede söz konusu ısırık izinin kime ait olduğu belirlenememişti.

Ağabey Enes Güran da ifadesinde iddiaları reddetmiş, kardeşinin kaybolmasına öfkesinden kolunu ısırdığını iddia etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN