Tülbent detayı dehşete düşürdü: Narin Güran'ın annesi 'hatırlamıyorum' dedi, şüpheleri arttı

Tülbent detayı dehşete düşürdü: Narin Güran'ın annesi 'hatırlamıyorum' dedi, şüpheleri arttı

Narin Güran cinayetinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken, ortaya çıkan tülbent detayı dehşete düşürdü. Tutuklular arasında yer alan Narin Güran’ın annesinin tülbent sorusuna verdiği cevapla bir yalan daha ortaya çıkarken, aile üzerindeki şüpheler de katlanarak artmaya başladı…

ESMAGÜL KOÇAK

Diyarbakır’da ölü bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Arama çalışmaları sırasında jandarma ekipleri, Narin’e ait olduğu düşünülen yeşil bir tülbent buldu. Ancak bu tülbentin Narin’e ait olup olmadığı sorulduğunda annesinin “Hatırlamıyorum” yanıtı vermesi, soruşturmada şüpheleri artırdı. Olayın diğer bir önemli tanığı olan Narin’in Kur’an kursu hocası ise tülbentin Narin’e ait olduğunu doğruladı.

yeni-proje-3.jpg

ANNEYE YÖNELİK ŞÜPHELER ARTIYOR

Anneye ait telefon kayıtlarının da silinmiş olduğunun tespit edilmesi, soruşturmayı derinleştirirken, savcılık çapraz sorgular ve elde edilen delillerle olayı aydınlatmaya çalışıyor. Savcılığa göre, Narin’in öldürülmesinin ardından aile üyeleri cesedin saklanmasına ve delillerin yok edilmesine yardım etmiş olabilir. Bu durum, ailenin bir kısmının olayla ilgili suskunluk yemini ettiğini düşündürüyor.

yeni-proje-1.jpg

TÜLBENT DETAYI SORUŞTURMAYI DERİNLEŞTİRDİ

Jandarma tarafından bulunan yeşil tülbent, Narin’in Kur’an kursu hocasına gösterildiğinde, hocanın tülbentin Narin’e ait olduğunu doğrulaması, annenin verdiği "hatırlamıyorum" cevabıyla çelişti. Bu çelişki, soruşturmada annenin rolüne yönelik şüpheleri daha da kuvvetlendirdi. Ayrıca annenin Narin’in cenazesine katılmasına izin verilmemesi, soruşturmanın ciddiyetini ve geniş kapsamlı olarak sürdürüldüğünü gösteriyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN