Villasının kaçak olduğu konuşuluyordu! Şahan Gökbakar sessizliğini bozdu: ‘İnşaat da ev de komşumuzun’

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ villasıyla gündemdeki yerini günlerdir koruyor. Villasının kaçak olduğu ve yıkım kararı çıktığı söylenmişti. Şahan Gökbakar daha fazla dayanamadı, sessizliğini bozdu. ‘İnşaat da ev de komşumuzun’

Günlerdir villasının kaçak olması ve hakkında çıkan yıkım kararlarıyla gündemde olan komedyen Şahan Gökbakar, sessizliğini bozdu.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın Marmaris Delikyol Koyu’ndaki villasının kaçak olduğu iddiaları ve hakkında çıkan yıkım kararı günlerdir gündemde. Gökbakar, ünlü gazeteci Fatih Altaylı’nın eleştirilerine karşılık vererek sessizliğini bozdu ve hakkındaki iddialara son noktayı koydu.

KAÇAK VİLLA İDDİALARINA FATİH ALTAYLI’DAN SERT ELEŞTİRİ GELDİ

2018 yılında Marmaris’te satın aldığı villasıyla ilgili iddialar üzerine Gökbakar, basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Delikyol Koyu’ndaki villası için Marmaris Belediyesi’ne yıkım kararı gönderildiği ve bu yıkımın gerçekleşmemesi halinde Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağı öne sürülmüştü.

Ünlü gazeteci Fatih Altaylı, Şahan Gökbakar’a sert eleştirilerde bulunarak, "Onun önünden birkaç kere geçtim şöyle söyleyeyim Şahan haksız. Yani bu Türk milletinin en muhalifi ve en düzgünü bile emlak söz konusu olduğu zaman birdenbire gözünü bir rant şeyi büyüyor ve sığamıyor bir yerlere.Cennet gibi bir yer çok da ucuza almış 10 milyona almış galiba orayı küçücük de bir ev var orada zaten büyücük bir ev olmaz zaten olmamalı da. Sen aileni büyüttükçe biz senin arazini büyütmeni de izlemek zorunda değiliz" ifadelerini kullandı. Bu sözler üzerine Gökbakar’dan yanıt gecikmedi.

ŞAHAN GÖKBAKAR SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Günlerdir hakkında çıkan haberler ve Fatih Altaylı’nın sözleri karşısında sessiz kalan Gökbakar, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla iddialara yanıt verdi. Gökbakar, “Birkaç gündür hakkımda çıkan haberlerle ilgili bir şeyler söyleme ihtiyacı hissettim. Artık hukuki süreç mi etkilenmeye çalışıldı bilmiyorum ama. Fatih Altaylı'nın hakkımda ileri geri konuştuğunu görünce dayanamadım. Ben kendisinden daha ciddi bir gazetecilik yapmasını beklerdim. Beni telefonla arayıp sorabilirdi mesela. Ama yapmadı böyle bir şey. Yine de bir vesile oldu benim videoyu çekmeme.

Öncelikle bu ve bu haberi alıp kullanan herkesin kullandığı bu fotoğraf, bu ev, bu inşaat bana ait değil. Arkada görünen bu ev de bana ait değil. Bunlar iki yan parselimizdeki komşumuzun evi. İnşaat da komşumuzun ev de komşumuzun. Bana ait değil. Benim evim iki yan parselde tek katlı 80 metrekare bir köy evi. Orada zaten fiziken orada. Resimlerde gösterildiği gibi iki katlı evim yok. Ben 2020 yılında hali hazırda olan evi ve iskeleyi satın aldım. Herhangi bir eklenti inşaat filan yapmadım” diyerek hakkında çıkan iddialara son noktayı koydu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN