İETT milyonlarca İstanbulluya duyurdu! Toplu taşımada saatler değişiyor: Bugünden itibaren bu şekilde olacak

İETT milyonlarca İstanbulluya duyurdu! Toplu taşımada saatler değişiyor: Bugünden itibaren bu şekilde olacak

İstanbul’un ulaşımdan sorumlu olan kurumu İETT milyonlarca İstanbulluya duyurdu. Bugün itibari ile kentteki toplu ulaşımda yeni tarife başlıyor. İşte detaylar…

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT), 9 Eylül 2024 Pazartesi gününden itibaren kış tarifesine geçeceğini duyurdu. Bu değişiklik, İstanbul’daki toplu taşıma kullanıcıları için önemli bir güncelleme anlamına geliyor. Yeni sefer saatleri ve detaylara nasıl ulaşabileceğiniz hakkında bilgilere bu haberden ulaşabilirsiniz.

KIŞ TARİFESİ BAŞLIYOR

İETT, yaz tarifesinden kış tarifesine geçiş yaparak sefer saatlerinde güncellemeler gerçekleştirecek. Bu değişiklik, İstanbul'daki toplu taşıma kullanıcılarının kış dönemindeki ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yapılıyor. Kış tarifesi, genellikle hava koşullarına bağlı olarak toplu taşıma ihtiyaçlarını optimize etmek için düzenlenir.

iett-kis-tarifesi-uygulamasi.jpg

YENİ SEFER SAATLERİNE NASIL ULAŞABİLİRSİNİZ?

Yeni sefer saatlerine ilişkin detaylara erişmek için iki ana kaynak kullanılabilir:

  • İETT’nin Resmi İnternet Sitesi: Güncel sefer saatleri ve tarife değişiklikleri hakkında bilgi almak için İETT’nin resmi web sitesi ziyaret edilebilir.
  • Otobüsüm Nerede Uygulaması: Bu uygulama üzerinden İETT otobüslerinin sefer saatlerini ve güzergah bilgilerini anlık olarak takip edebilirsiniz.

İETT, yaptığı duyuruda bu iki kaynağın da güncel bilgiler sunacağını belirtti ve kullanıcıların bu platformları kullanarak en doğru bilgilere ulaşmalarını önerdi.

İETT’NİN DUYURUSU

İETT, X (eski Twitter) üzerinden yaptığı paylaşımda şu bilgilere yer verdi:

“İETT kış tarifesine geçiyor. 9 Eylül 2024 Pazartesi gününden itibaren kış dönemi sefer saatlerimiz geçerli olacaktır. Güncel sefer saatlerimizi öğrenmek için http://iett.istanbul web sitemizi veya Otobüsüm Nerede uygulamamızı ziyaret edebilirsiniz.”

9 Eylül 2024 tarihi itibarıyla İETT kış tarifesine geçiş yapacak ve bu tarihten itibaren yeni sefer saatleri geçerli olacak. İstanbul'daki toplu taşıma kullanıcılarının, sefer saatlerindeki değişikliklere ve güncellemelere göre plan yapabilmeleri için İETT’nin resmi internet sitesi ve Otobüsüm Nerede uygulaması en güncel bilgileri sağlayacaktır

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN