Kia'dan ucuz SUV müjdesi! Sudan ucuza premium otomobil fırsatı

Kia'dan ucuz SUV müjdesi! Sudan ucuza premium otomobil fırsatı

Elektrikli otomobil pazarında rekabet son hız devam ederken Kia'dan ucuz SUV müjdesi geldi! Rekabetçi fiyatıyla yüzleri güldürecek. Özellikleriyle sudan ucuz dedirtiyor! Hem bütçe hem çevre dostu! Ucuza premium otomobil fırsatı...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Elektrikli otomobil pazarında rekabet son hızda devam ediyor. Her geçen gün tanıtılan yeni modeller otomobil tutkunlarının ilgisini çekiyor. Bu kez dikkat çeken haber Kia'dan.

REKABETÇİ FİYATIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Elektrikli araç dünyasında büyük adımlar atan Kia, 2024 yılında piyasaya sürmeyi planladığı Kia Clavis ile dikkatleri üzerine çekiyor. Avrupa ve Türkiye pazarında 25.000 Euro (yaklaşık 870 bin TL) gibi rekabetçi bir fiyatla satışa sunulacak olan bu küçük SUV, uygun fiyatıyla elektrikli araçlara geçişi kolaylaştırmayı hedefliyor.

resim-2024-09-09-114404366.png

KIA CLAVIS ÖZELLİKLERİ

Clavis, kompakt SUV segmentinde yer alırken, panoramik sunroof, LED aydınlatmalar, ve 360 derece kamera sistemi gibi birçok premium özelliği de beraberinde getiriyor. 120 HP güç üretebilen elektrikli motoru, şehir içi sürüşler için ideal bir performans sağlarken, araçta ayrıca ADAS (Gelişmiş Sürücü Destek Sistemleri) gibi güvenlik donanımları da bulunuyor.

KIA CLAVIS NE ZAMAN TÜRKİYE'YE GELECEK?

Kia Clavis, sadece bütçe dostu değil, aynı zamanda çevre dostu bir seçenek olarak dikkat çekiyor. Kia’nın global elektrikli araç vizyonunun bir parçası olan bu model, özellikle EV (elektrikli araç) seçeneği ile çevreci sürücüler için cazip bir alternatif sunacak. 2025 yılı ortalarında Avrupa ve Türkiye yollarında olması bekleniyor.

Kia, Avrupa pazarındaki elektrikli araçlar konusunda Hyundai ile birlikte sektörde öncü bir rol oynuyor. Clavis, bu yolda atılmış stratejik bir adım olarak, elektrikli araçlara geçiş yapmak isteyen kullanıcılar için uygun maliyetli bir alternatif sunacak​.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN