Sigaraya zam fırtınası devam ediyor! Bir gruba daha zam geldi: İşte sigara fiyatlarında durum...

Sigaraya zam fırtınası devam ediyor! Bir gruba daha zam geldi: İşte sigara fiyatlarında durum...

Sigara gruplarına peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Bugün bir sigara grubuna daha zam geldi! Sigaraya zam fırtınası devam ediyor! İşte sigara fiyatlarında durum...

Sigara fiyatlarına beklenen zamlar peş peşe gelmeye başladı. Sigara tiryakileri, sigara almadan önce sık sık “Sigara fiyatları ne kadar oldu, sigaraya kaç TL zam geldi, hangi markalara zam yapıldı?” sorularını araştırıyor.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar’ın sosyal medya üzerinden paylaştığı bilgilere göre, Philip Morris (PM), JTI ve BAT gruplarına gelen zamların ardından, Imperial Tobacco sigara grubuna da zam yapıldı.

IMPERİAL TOBACCO GRUBUNA ZAM GELDİ

TBYD Başkanı Erol Dündar, 10 Eylül 2024 Salı gününden itibaren Imperial Tobacco sigara grubuna zam yapıldığını duyurdu. Bu yeni zamla birlikte sigara fiyatlarında önemli bir artış yaşandı. Imperial Tobacco markasına ait sigaraların en ucuz olanı 65 TL’den satılırken, en pahalı sigarası ise 80 TL oldu.

IMPERİAL TOBACCO GÜNCEL SİGARA FİYATLARI LİSTESİ

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN