Şener Şen ve izleyiciler ölümden döndü! Sahneye ani saldırı: Cam şişeler havada uçuştu

Usta oyuncu Şener Şen oyun sırasında korku dolu anlar yaşadı! Şener Şen ve izleyiciler ölümden döndü! Oyun devam ederken her şey bir anda oldu! Sahneye anide saldırdılar, cam şişeler havada uçuştu...

Usta tiyatrocu Şener Şen'in Ankara'da sergilediği "Zengin Mutfağı" isimli tiyatro oyununda korku dolu anlar yaşandı. Oran Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleşen oyunun devam ettiği sırada, sahne alanının dışından bir grup, seslerini yükselterek izleyicileri rahatsız etmeye başladı. Ardından, duvarın arkasından izleyicilere doğru cam şişeler fırlatıldı.

OYUNA ARA VERİLDİ

Saldırı, seyirciler arasında büyük paniğe yol açtı. Yaşanan olay nedeniyle oyun kısa bir süreliğine durduruldu. O anları sosyal medya hesabından paylaşan gazeteci İsmail Arı, saldırının ardından sahnede ve seyircilerde oluşan endişeyi gözlemlediğini belirtti. Arı, “Oyun sürerken alanın dışından önce bir grup bağırıp çağırdı ardından da duvarın arkasından izleyicilere cam şişeler fılatıldı panik ve çığlıklarla, yani bu saldırı nedeniyle oyuna kısa bir ara verildi.” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN