Hastaya giden sağlık çalışanlarına saldırdılar: Ambulans şoförüne motosikletle çarptı

Esenyurt'ta bir grup, ambulans ekibine müdahale etmeye çalıştı ve saldırdı. Kavgada bir kişi ambulans şoförüne motosikletle çarptı. Olayla ilgili şahıslar hızla yakalandı.

İstanbul Esenyurt'ta ambulans personeli ile bir grup arasında "işimize karışmayın" nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada bir kişi ambulans şoförüne motosikletle çarptı. Saldırı anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Benzin istasyonunda bulunan genç bir kız bilinmeyen bir nedenle yüksek sesle bağırmaya başladı. Durumu endişeyle karşılayan vatandaşlar, sağlık ekiplerini çağırarak ambulans istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, durumu kontrol altına almak için harekete geçti.

'KISA SANKİNLEŞTİRİCİ VURUN'

Ancak, akaryakıt istasyonunun çalışanlarından biri, sağlık personeline "kıza sakinleştirici vurun" şeklinde baskı yapmaya başladı. Sağlık ekiplerinin "işimize karışmayın" yanıtı üzerine gerilim yükseldi ve olay hızla kavgaya dönüştü.

Ambulanstan inen sağlık görevlileri ile şahıslar arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma büyürken taraflar kavga etmeye başladı.

ANBEAN KAMERALARDA

Kavganın ortasında, bir adam motosikletle ambulans şoförüne çarptı. Şiddetli çarpmanın ardından, olay yerinde panik ve kaos yaşandı. Çevredeki bir vatandaş, yaşananları cep telefonuyla görüntüledi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, sağlık görevlilerinin şikayeti üzerine M.G. ve D.D. isimli iki şahsı olayın görüntülerinden tespit etti. Şahıslar, polis tarafından kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan M.G. ve D.D., emniyetteki işlemlerinin ardından "kasten yaralama" ve "görevli memura mukavemet" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN