Futbolu bırakmıştı! Gökhan İnler'in yeni takımı herkesi şaşırttı: Dev takıma imzayı attı...

Futbolu bırakmıştı! Gökhan İnler'in yeni takımı herkesi şaşırttı: Dev takıma imzayı attı...

Futbolculuk kariyerinde son olarak Beşilktaş'ta görev alan ve siyah-beyazlı forma altında futbola veda eden Gökhan İnler'in yeni durağı herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz sezon sürpriz bir anlaşmaya imza atak Beşiktaş ile bir yıllık sözleşme imzalayan Gökhan İnler'in yeni durağı herkesi şaşırttı. Sezonun sona ermesiyle futbol hayatını sonlandırma kararı alan İsviçreli futbol adamı, dev takıma imza atarak herkesi ters köşe yaptı.

Geçen sezon Beşiktaş'a imza atan ancak hiçbir resmi karşılaşmada görev almayan Gökhan İnler, sezonun sona ermesiyle Beşiktaş'a veda etmiş ve futbol hayatını sonlandırma kararı almıştı. İsviçreli futbol adamı, yeni takımıyla herkesi şaşırttı.

İnler, efsanesi olduğu İtalyan Udinese takımına sportif direktör olarak geri döndü. 2007-2011 yılları arasında İtalyan ekibinin formasını terleten İsviçreli futbol adamı, İtalyan ekibinde görev aldığı 162 müsabakada takımına 9 gol 14 asistlik katkı sunmuştu.

Alexis Sanchez, Udinese'ye geri döndü

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN