Türk teknik direktör, Avrupa kulübünün yeni hocası oldu! Ligde şampiyonluğa oynuyor

Türk teknik direktör, Avrupa kulübünün yeni hocası oldu! Ligde şampiyonluğa oynuyor

Son olarak Şanlıurfaspor'da teknik direktörlük yapan İrfan Buz, bir Avrupa ülkesinde şampiyonluğa oynayan takımla sözleşme imzaladı. İşte, İrfan Buz'un yeni takımı...

Bosna Hersek Premier Lig takımı Velez Mostar, İrfan Buz'un teknik direktörlük görevine getirildiğini açıkladı.

Fanatik'te yer alan habere göre, Velez Mostar Başkanı Admir Rahimic ile İrfan Buz bir araya gelerek toplantı yaptı. Görüşme 1.5 saat sürdü.

Bu sezon herhangi bir takım çalıştırmayan 57 yaşındaki teknik direktör, Velez Mostar'dan gelen teklife olumlu yanıt vererek yönetimle el sıkıştı.

velez-mostar-hangi-ulkenin-takimi-velez-mostar-kac-kez-sampiyon-oldu-1.jpg

İRFAN BUZ HANGİ TAKIMI ÇALIŞTIRIYOR?

Son olarak 2023 Ekim - 2024 Şubat tarihleri arası Şanlıurfaspor'da teknik direktörlük yapan İrfan Buz, çıktığı 15 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 0.67 puan ortalamasında kalmıştı.

Velez Mostar, Bosna Hersek Premier Lig'de bu sezon 4 maç sonunda 4 puanla 8. sırada yer alıyor. Bu sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan kırmızı-beyazlı ekibin tarihinde Premier Lig şampiyonluğu bulunmuyor.

velez-mostar-hangi-ulkenin-takimi-velez-mostar-kac-kez-sampiyon-oldu-1.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN