TMSF, Bizim Menkul Değerler'i satıyor

TMSF, Bizim Menkul Değerler'i satıyor

TMSF, Bizim Menkul Değerler AŞ'nin (BMD Menkul), Hazinede bulunan yüzde 100 oranındaki ve 1 TL nominal değerli 25 milyon adet hissesini 380 milyon TL tahmini bedelle satışa çıkardı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Bizim Menkul Değerler AŞ'nin yüzde 100 oranındaki ve 1 TL nominal değerli 25 milyon adet hissesini 380 milyon TL tahmini bedel üzerinden satışa çıkardı. İhale için 19 milyon TL ihale katılım teminatı ödenmesi gerekiyor. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

SON GÜN 14 EKİM

BMD Menkul'ün ihalesi için 14 Ekim'e kadar teklif verilebilecek. Kontrolü aynı gruba ait birden fazla gerçek ve tüzel kişi ayrı ayrı ihaleye katılamayacak.

Rekabet Kurulu tarafından rekabetin korunması için ilgili mevzuat uyarınca yapılacak değerlendirmede sakıncaların belirlenmesi halinde, Rekabet Kurulu tarafından devirle ilgili koşul ve yükümlülükler getirilebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN