Asgari ücrete büyük zam geliyor! Fatih Portakal açıkladı: İşte AK Parti kulislerinde konuşulan rakam

Asgari ücrete büyük zam geliyor! Fatih Portakal açıkladı: İşte AK Parti kulislerinde konuşulan rakam

Milyonların merak ettiği 2025 asgari ücret zammını Fatih Portakal açıkladı. SÖZCÜ TV Ana Haber bülteninde asgari ücretle ilgili tahminlerini paylaşan Portakal, olası zam oranını kamuoyu ile paylaştı. İşte, Fatih Portakal’ın 2025 asgari ücret tahmini…

Fatih Portakal, SÖZCÜ TV Ana Haber bülteninde asgari ücret zammıyla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Özellikle asgari ücretlilerin merakla beklediği yeni zam oranı hakkında bilgi veren Portakal, çeşitli ihtimalleri değerlendirdi.

YENİ ASGARİ ÜCRET ZAMMI YÜZDE 40 İLE YÜZDE 50 ARASINDA OLABİLİR

Fatih Portakal, yaptığı açıklamada asgari ücret zammı için öngörülen oranların yüzde 40 ila yüzde 50 arasında olabileceğini belirtti. Bu oranların hükümetin kararına bağlı olarak değişebileceğini ifade eden Portakal, mevcut ekonomik koşullar ve bütçe dengelerini göz önünde bulundurarak bu tahminde bulundu.

fatih-portakal-asgari-ucret-tahmini-1.jpg

HÜKÜMET İNSAFA GELİRSE ORAN YÜZDE 65’E ÇIKABİLİR

Portakal, daha önceki açıklamalarında hükümetin asgari ücret zammını belirlerken çeşitli faktörleri dikkate alacağını ve bu nedenle oranların değişebileceğini ifade etmişti. Fatih Portakal şimdi ise eğer hükümet “insafa gelirse” zam oranının yüzde 65’e kadar çıkabileceğini belirtti. Bu olasılığın, özellikle yüksek enflasyon oranları ve yaşam maliyetlerindeki artışlarla ilişkilendirilebileceğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN