Merdivenden düştü, hastanede 'ölü' çıktı

Merdivenden düştü, hastanede 'ölü' çıktı

Merdivenden düşen genç kadın hastaneye tedavi olmaya gittiğinde, kayıtlarda ölü olarak göründüğünü öğrenince büyük şok yaşadı. Kısa süre önce doğum sırasında bebeğini kaybeden kadının kayıtlara yanlışlıkla kendisinin ölü yazıldığını fark etti.

Balıkesir Edremit'te yaşayan 23 yaşındaki Fetiye Balgün, merdivenden düşerek yaralanınca tedavi için hastaneye gitti. Ancak acil serviste kaydını yaptırmak isteyen genç kadın, kayıtlarda ölü olarak göründüğünü öğrenince büyük bir şok yaşadı.

10045668.jpg

Kayıt memurunun "Siz ölü görünüyorsunuz, işlem yapılamaz" demesi üzerine şaşkına dönen Balgün, kısa süre önce doğum sırasında bebeğini kaybettiğini, ancak kendisinin yanlışlıkla ölü olarak kaydedildiğini anladı.

10045671.jpg

'ÇOCUĞUM ÖLDÜ AMA BENİ ÖLÜ GÖSTERİYORLAR'

Yaşadıklarını anlatan Fetiye Balgün, “Ben merdivenlerden düştüm, burnumu çarptım, burnum şişti. Hatta morardı görüyorsunuz. Ondan sonra hastaneye gittiğimde, tedavi olmak için kimliğimi uzatıyorum, bana TC numaramı girip ’siz ölüsünüz, sizin hakkınızda işlem yapılamaz’ diyorlar. Buna eşim de şahit kendisiyle. Gidiyorum ben nasıl ölü olarak çıkabiliyorum? Bir buçuk, iki ay önce çocuğumu kaybettim. Ama çocuğuma ölüm belgesi verilmesi gerekirken beni ölü olarak gösteriyorlar” dedi.

10045667.jpg

'BİZİ BİR BUÇUK SAAT BEKLETİP GERİ YOLLADILAR'

Eşi Görkem Balgün ise, “Ben işten çıktım. Eşimin aramasıyla, motorumla direkt eve gittim. Baktım her yer kan içinde. Eşimi hastaneye götürdüm. Hastaneye girdiğimde kimliğini uzattığımda, ’ölü hakkında işlem yapılamamaktadır’ denildi. Bir buçuk saat orada bekletip bizi geri yolladılar.” diye konuştu.

10045669.jpg

Balıkesir’de bir hastanede bebeğini kaybeden Balgün çiftinin çocuklarının yerine Fetiye Balgün’ün ölü olarak kayıtları geçmesi sonucu yaşanan karışıklık çiftin şikayeti üzerine düzeltildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN