Simge Sağın'a konserde çiçekli ve telefonlu saldırı

Konserinde yüzüne çiçek ve telefon fırlatılan şarkıcı Simge Sağın sahnede zor anlar yaşadı. Simge yaşananlara, "İşini yapan bir insana telefon fırlatmak sizce normal mi? Ben buraya sağlıklı bir şekilde ekmeğimi, paramı kazanmak için geldim" diyerek tepki gösterdi.

Gaziantep’te Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Kültür Yolu Festivali kapsamında sahne alan ünlü şarkıcı Simge Sağın, konser sırasında saldırıya uğradı. Hayranları için sevilen şarkılarını seslendiren Sağın, önce sahneye yüzüne fırlatılan çiçekle şaşkınlık yaşadı.

10046101.jpg

'KADINLARA NASIL ÇİÇEK VERMENİZ GEREKTİĞİNİ BİLE BİLMİYORSUNUZ'

Sanatçı, "Bu böyle verilmez" diyerek tepki gösterirken, çiçeği atan kişiye, "Kadınlara nasıl çiçek vermeniz gerektiğini bile bilmiyorsunuz. Bir çiçeği böyle mi verirsiniz? Oradan gönderin, teşekkür ederim ama bir daha bir kadının yüzüne çiçek atmayın. Alacağı varsa da almayabilir" sözleriyle uyarıda bulundu.

10046100.jpg

'İŞİNİ YAPAN BİR İNSANA TELEFON FIRLATMAK NORMAL Mİ?'

Konserin ilerleyen saatlerinde sahneye bu kez bir telefon fırlatıldı. Yüzüne isabet eden telefon karşısında öfkelenen Simge Sağın, "İşini yapan bir insana telefon fırlatmak sizce normal mi? Bunu yapan kişiyi gerçekten kınıyorum.

10046102.jpg

Ben buraya sağlıklı bir şekilde ekmeğimi, paramı kazanmak için geldim ve burada bu kadar insan eğlenmek için toplandı. Ancak bir tane çıkıntı telefon atıyor. Gerçekten ayıp. Yuhalamayın, yuhalayarak bir şeye varamayız. O yüzden öne korktuğum için gelemeyeceğim beni yakından göremeyeceksiniz." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN