‘Karadut’ dizisinin yayın tarihi belli oldu

‘Karadut’ dizisinin yayın tarihi belli oldu

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Şükrü Özyıldız ve Aslı İnandık’ın yer aldığı ‘Karadut’ dizisi 23 Eylül Pazartesi günü izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu'nun oturduğı dizide, ilişkiler ve aile bağları işlenecek.

ATV’nin Tims&B Productions imzalı yeni dizisi ‘Karadut’un yayın tarihi belli oldu. Dizi, 23 Eylül Pazartesi günü izleyici karşısına çıkacak.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Karadut dizisinin senaryosunu Sırma Yanık kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu oturuyor.

İlişkiler ve aile bağlarını işleyecek olan ‘Karadut’ta, yaşadığı trajik olaydan sonra kendi doğrularını bulmaya çalışan ‘Zuhal Erdem’in hikayesi ve çevresinde yaşananlar izleyici ile buluşacak.

Dizinin kadrosunda İrem Helvacıoğlu, Şükrü Özyıldız, Aslı İnandık, Burak Dakak, Selin Türkmen, Ebrar Karabakan, Onur Gürçay, Naz Elmas, Rami Narin, Elif Nur Kerkük, Yaşar Aydınlıoğlu, İpek Ayaz Kortunç ve Engin Şenkan yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN