A Milli Takım İzlanda'yı 3-1 mağlup etti

A Milli Takım İzlanda'yı 3-1 mağlup etti

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçında konuk ettiği İzlanda'yı 3-1 mağlup etti.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçında Türkiye A Milli Takımı, İzmir Gürsel Aksel Stadı'nda İzlanda ile karşı karşıya geldi. Galler-Türkiye maçında darbeye bağlı sakatlık yaşayan Arda Güler, İzlanda maçında sahaya ilk 11'de çıktı.

AKTÜRKOĞLU'NDAN 3 GOL

Ay yıldızlı ekip, 2. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Türkiye'nin golüne 37. dakikada Viktor Palsson karşılık verdi ve ilk yarı 1-1 tamamlandı.

İkinci yarıda hızlı başlayan Ayyıldızlı ekip Kerem Aktürkoğlu'nun attığı golle skoru 2-1'e getirdi. Maçın 88. dakikasında bir kez daha İzlanda filelerini havalandıran Aktürkoğlu'nun golüyle Türkiye A Milli Takımı maçı 3-1 kazandı.

“NARİN” PANKARTI DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan maç sırasında taraftarlar, Diyarbakır'da Narin Güran'ın öldürülmesine tepki göstererek sloganlar attı. Ufak bir çocuk ise tribünde “Dokunma Çocuklar Narin'dir” yazılı pankartıyla dikkati çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN