Kartal bir transferi daha bitirdi: Anlaşma tamam! Resmi açıklama an meselesi...

Kartal bir transferi daha bitirdi: Anlaşma tamam! Resmi açıklama an meselesi...

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

Süper Lig'de 2024-2025 sezonunu yarın akşam deplasmanda oynayacağı Samsunspor karşılaşmasıyla açacak olan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Transfer sezonunun başladığı günden bu yana kadrosuna yıldız isimleri katan siyah-beyazlı ekip, bir transferi daha bitirdi.

Gabriel Paulista, Rafa Silva, Ciro İmmobile, Can Keleş ve Emirhan Topçu'yu transfer ederek kadrosunu güçlendiren siyah-beyazlı ekip, bu kez orta sahasına takviye yaptı.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Sezonu Süper Kupa'daki Galatasaray zaferiyle açan Beşiktaş, Fransız devi PSG formasını terleten Cher Ndour’un kiralık transferi konusunda mutlu sona ulaştı.

ANLAŞMA TAMAM

Transferin olumlu neticelendiğini sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımla duyuran Süzgün, paylaşımında "Beşiktaş, PSG’den Cher Ndour’un kiralık transferi için hem kulüp hem de oyuncu tarafıyla anlaşma sağladı." ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı ekibin 20 yaşındaki İtalyan orta saha oyuncusunun transferini kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan olan 1,90 boyundaki 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Braga formasını terletti. İtalyan orta saha, Portekiz ekibinde 11 karşılaşmada görev alırken 1 gole imza attı.

Beşiktaş'tan Ndour harekatı - Duhuliye

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN