Bugünden itibaren yüzde 30 zamlı ödeyeceğiz! Herkesin kullandığı hizmete rekor zam geldi

Bugünden itibaren yüzde 30 zamlı ödeyeceğiz! Herkesin kullandığı hizmete rekor zam geldi

Ülkemizdeki her hanede bulunan bu hizmete rekor zam geldi. Bugünden itibaren yüzde 30 oranında zamlanarak, fiyatlar güncellendi. Hizmeti kullananlar artan maliyetlere tepki gösterdi. İşte tüm detaylar...

Türkiye'de neredeyse tüm hanelerde bulunan bu hizmete zam geldi. Bugün itibariyle yüzde 30 oranında zamlanan hizmet, tarifelerini güncelledi. Rekor zam sonrasında güncel fiyatlar paylaşıldı. İşte zamlı güncel tarife...

TEK SEFERDE %30 ZAM

Temmuz ayında görülen zam fırtınasının etkisi ağustos ayında da devam ediyor. Birçok hizmet ve alanda gelen zamların ardından bir rekor zam daha geldi. Ülkemizde neredeyse tüm hanelerin kullandığı internet bağlantı ücret tarifeleri güncellendi. Türk Telekom bugün itibariyle internet paketlerinde yüzde 30 zamma gitti. Kullanıcılarına yeni tarifeleri duyurarak internet hızına göre aylık ücretleri paylaştı.

117814-internet-tarifelerine-buyuk-zam-666180271baf0-1717671410.jpg

GÜNCEL FİYAT TARİFESİ

Türk Telekom'un zam sonrasında yeni fiyat listesinde güncel tarife yerini aldı. Zam sonrasında 16 Mbps hızındaki en düşük internet paketi, taahhütlü olarak 579 TL'ye yükseltildi. En yüksek hızlardan birisi olan 1000 Mbps hız için istenen aylık ücret ise 1089 TL olarak açıklandı. Daha yüksek hız tercih eden kullanıcılar, hıza bağlı olarak artan bir ücret ödemesi yapacak. Tarifeler 10 Ağustos Cumartesi günü itibariyle geçerli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN