Şehirde Ahilik Haftası kutlamaları başladı

Şehirde Ahilik Haftası kutlamaları başladı

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, 13. yüzyılda yaşayan Ahi Evran'ın insani ve ahlaki felsefesini yaşatmak, geliştirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen 37. Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Ahilik Haftası Kutlama Komitesi’ni belediyede ağırladı.

Meclis salonunda gerçekleşen programda, geleneklerinde birlik ve beraberliğin yattığını belirten Belediye Başkanı Kahveci, “Her daim esnafımızın yanındayız. Tüm esnaflarımızın ve girişimcilerimizin Ahilik Haftası’nı kutluyorum. Onlar hepimiz için kıymetli. Memleketimizin sanatsal, kültürel, ticari gelişimi onlarla birlikte yürüyor. Birliktelik; akıl birliği, gönül birliği ve el birliği gerektirir. Gelin, şehrimize hep birlikte değer katalım” dedi.

Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odası Birliği (KÜTESOB) Başkanı İbrahim Yiğit, komite adına Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’ye teşekkürlerini sundu.

Karşılıklı hediye takdiminin gerçekleştirilmesinin ardından Belediye Başkanı Kahveci, Yılın Ahi Babası, Yılın Kalfası ve Yılın Çırağı seçilen kıymetli isimleri tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN