Robben'den Van Persie itirafı

Robben'den Van Persie itirafı

Hollanda’da Galler ve Almanya maçlarının kadrosuna alınmayan Fenerbahçeli Robin Van Persie için Arjen Robben konuştu.

Hollanda'da Galler ve Almanya maçlarının kadrosuna alınmayan Fenerbahçeli Robin Van Persie için Arjen Robben'den açıklama geldi.

Sporx'in haberine göre; Sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncusunun bir an önce aralarına dönmesini arzu ettiğini söyleyen Robben, "Van Persie muhteşem bir forvet oyuncusudur onu tartışamayız" dedi.

Bayern Münih ve Hollanda Milli Takımı'nın en önemli isimleri arasında yer alan Arjen Robben, "Van Persie büyük bir golcü. 101 kez milli formayı giyip 50 gol atmış. Tüm zamanların en iyisi. Fit durumda olursa kesinlikle takıma fayda sağlar. Biz ne hakkında konuşuyoruz ki?" dedi.

Van Persie ile görüştüklerini ifade eden Robben, "Bu kesinlikle teknik direktörün kararı. Bana sormanız biraz saçma. Bir şey yapacak olsam bunu özel yaparım. Robin ile konuşmadım ama ona bir mesaj attım" sözlerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN