Zalewski Galatasaray taraftarını çıldırttı! Öyle şeyler istedi ki... "Oldu olacak Eflak-Boğdan'ı da verin"

Zalewski Galatasaray taraftarını çıldırttı!  Öyle şeyler istedi ki... "Oldu olacak Eflak-Boğdan'ı da verin"

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Zalewski, istekleriyle sarı-kırmızılı taraftarları adeta çıldırttı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste üçüncü şampiyonluğu ulaşmayı ve 5 . yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray'da transfer operasyonu sürüyor. Transfer sezonu bitmeden kadrosuna bir takviye daha yapmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü İtalya'ya dikti.

Aslan, İtalyan devi Roma formasını terleten Zalewski'yi kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürürken Polonyalı futbolcunun istekleri Galatasaray taraftarını resmen çıldırttı.

Polonyalı futbolcunun sarı-kırmızılı ekipten yıllık 3,2 milyon euro net maaş olmak üzere 4 yıllık sözleşme, 500 bin euro imza parası, başarı bonusu ve 15 milyon euroluk serbest kalma maddesi ile beraber menajerlik ücreti talep ettiği ileri sürüldü.

Polonyalı futbolcunun bu istekleri sonrasında transfer zora girerken sarı-kırmızılı taraftarlar resmen çıldırdı. Özellikle sosyal medyadaki taraftarlar Polonyalı futbolcunun bu isteklerine tepki göstererek "Oldu olacak Eflak-Boğdan'ı da verin" paylaşımlarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN