Sadio Mane Kartal oluyor

Sadio Mane Kartal oluyor

Beşiktaş, Suudi Arabistan’ın Al-Nassr takımında forma giyen yıldız futbolcu Sadio Mane’nin transferi konusunda mutlu sona ulaşıyor. Bir süredir oyuncu ile temasta olan Siyah-Beyazlılar, takımında mutsuz olan Mane’yi imza aşamasına getirdi. Kulüplerin anlaşması durumunda transferin son gününde yıldız oyuncu İstanbul’a gelecek.

Trendyol Süper Lig’e ve Avrupa’da iyi bir performans gösteren Beşiktaş’ta Türkiye’de yaz transfer döneminin son gününde çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un isteği doğrultusunda gerçekleştirilen transferlere bir yenisi daha ekleniyor.

KARTAL’DAN GELEN TEKLİFE SICAK BAKIYOR

Siyah-Beyazlılar, Suudi Arabistan’ın Al-Nassr takımında forma giyen yıldız futbolcu Sadio Mane’yi kadrosuna katmayı planlıyor. Son sezonunda Arabistan’da mutsuz olan ve kariyerine Avrupa’da devam etmek isteyen 32 yaşındaki futbolcu, Kartal’dan gelen teklife sıcak bakıyor. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’ın bizzat görüşmeleri sürdürdüğü oyuncuyla alakalı transferin son gününde hareket yaşanması bekleniyor. İtalya ve İspanya’dan talipleri olan Mane, UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olmasından dolayı Siyah-Beyazlılarda forma giymek istiyor.

Oyuncunun maliyeti ile ilgili iki kulüp arasında görüşmelerin tamamlanmasının ardından Senegalli futbolcunun Türkiye’de transferin son gününde Kartal olması bekleniyor. Mane, Al Nassr’da forma giydiği 52 maçta 19 gol ve 15 asist başarısı gösterdi. 2023 yılında Bayern Münih’ten 30 milyon Euro transfer bedeliyle Al-Nassr’ın yolunu tutan Mane, Suudi Arabistan’da istediği mutluluğu yakalayamamıştı. Siyah-Beyazlılar, yüksek maaş maliyeti sebebiyle oyuncu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. Öte yandan Beşiktaş ile ilgili Hollanda basınında yer alan haberlerde Siyah-Beyazlıların Ajax’ın 22 yaşındaki kalecisi Diant Ramaj ile ilgilendiği iddia edildi.

35 yaşında olan Mert Günok ile sezon sonunda yollarını ayırmayı hedefleyen Kartal, gelecek sezon için şimdiden çalışmalarını yapmaya başladı. Alman kaleciyi kadrosuna hedefleyen Kartal’ın gelecek sezonda kaleyi Ramaj’a teslim edeceği ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN