Narin cinayetinde serbest bırakılanlar jandarma eşliğinde adliyeden çıktı

Diyarbakır’da öldürülen Narin Güran soruşturmasında gözaltına alınan ve sevk edildikleri savcılıkta sorgularının ardından serbest bırakılanlardan 10 kişi zırhlı minibüsle adliyeden ayrıldı.

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos günü kaybolduktan sonra 8 Eylül'de cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınanlardan 3'ü adli kontrol şartıyla olmak üzere toplam 13 kişi serbest bırakılmıştı.

1kapak-001.jpg

Aralarında Narin’in annesi ve ağabeyinin de bulunduğu 9 kişi tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilmişti.

ZIRHLI MİNİBÜSLE ADLİYEDEN AYRILDILAR

Serbest bırakılanlardan savcılıkta işlemleri tamamlanan 10 kişi, saat 01.00 sıralarında zırhlı minibüsle adliyeden ayrıldı. 3 kişinin işlemleri ise devam ediyor.

Tutuklama talebiyle hakimliğe çıkarılan 9 kişinin ise sorgusu sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN