Galatasaray 19 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Aslan'a 19 milyon euroluk sol bek...

Galatasaray 19 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Aslan'a 19 milyon euroluk sol bek...

Okan Buruk yönetiminde üst üste 3. şampiyonluğunu yaşamayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü 19 milyon euroluk sol bek oyuncusuna dikti.

Roma formasını terleten Polonyalı orta saha oyuncusu Nicola Zalewski transferinde mutlu sona ulaşamayan Galatasaray, gözünü 19 milyon euroluk sol bek oyuncusuna dikti.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, transfer döneminin bitimine saatler kala takviye operasyonunu hızlandırırken Roma formasını terleten Nicola Zalewski ile masaya oturdu.

Ancak sarı-kırmızılı uzun pazarlıklar içerisinde bulunmasına rağmen bu transferde mutlu sona ulaşamadı. Transfer sezonu bitmeden bir takviye daha yapmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, Zalewski transferinde mutlu sona ulaşamayınca gözünü Napoli'ye dikti.

Radyo Gol'den Nazım Türknas'ın haberine göre; Transferin çalışmalarını hızlandıran Galatasaray Yönetimi, İtalya’da Nicola Zalewski için yoğun çaba sarfederken, Napoli’nin 33 yaşındaki tecrübeli ismi Mario Rui’ye yöneldiği ve bu transferi bitirme aşamasına geldi

Galatasaray'da sol bek alternatifi Mario Rui | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro olan 33 yaşındaki sol bek oyuncusu için bugüne dek toplamda 19 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Tecrübeli sol bek oyuncusu geçen sezon Napoli forması altında 28 karşılaşmada görev alırken 2 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN