Galatasaray'ın yıldızı Hakim Ziyech sakatlandı: Fenerbahçe derbisinde oynayamayacak

Galatasaray'ın yıldızı Hakim Ziyech sakatlandı: Fenerbahçe derbisinde oynayamayacak

Galatasaray Spor Kulübü, Hakim Ziyech'in sağ üst arka adalesinde meydana gelen sakatlık hakkında resmi bir açıklama yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada, Faslı futbolcunun tedavi sürecinin en az 3 hafta süreceği ve bu nedenle Fenerbahçe derbisinde oynayamayacağı bildirildi.

Galatasaray, Hakim Ziyech'in sağ üst arka adale grubunda 2. derece kanama ve kısmi yırtık tespit edildiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Faslı futbolcunun tedavi sürecinin en az 3 hafta süreceği belirtildi. Bu durum, Ziyech'in 15 Eylül'deki kritik Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyeceği anlamına geliyor. Galatasaray taraftarları, takımın en önemli oyuncularından birinin eksikliğinde nasıl bir performans göstereceğini merakla bekliyor.

İşte Galatasaray'dan yapılan açıklama;

"Afrika Uluslar Kupası Elemeleri’nde Fas Milli Takımı’nın Lesotho ile oynadığı karşılaşmada sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilen futbolcumuz Hakim Ziyech’in tedavisine başlanmıştır."

DERBİYİ KAÇIRACAK

Sağ üst arka adalesinde yırtık tespit edilen yıldız oyuncu gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe derbisini de kaçıracak.

Fas Milli Takımı'nın Lesotho ile oynadığı maçta sakatlanan Ziyech'in tedavisi en az 3 hafta sürecek.

31 yaşındaki futbolcu bu sezon sarı kırmızılı formayı 4 kez giydi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN