Game of Thrones'un Daenerys'i yeni projede: O dizide başrol olacak

Game of Thrones'un Daenerys'i yeni projede: O dizide başrol olacak

Dünyayı kasıp kavuran Game of Thrones dizisinin Daenerys Targaryen'ı Emilia Clarke yeni projede! O dizide başrol olarak oynayacak...

Game of Thrones dizisiyle büyük bir üne kavuşan Emilia Clarke, Amazon Prime Video'nun Criminal adlı çizgi roman serisinden uyarlanacak yeni dizisinde başrol oynayacak. Clarke, bu projede izleyicilerin karşısına zeki, kurnaz ve cesur bir soyguncu olan Mallory karakteriyle çıkacak.

EMILIA CLARKE'IN YENİ PROJESİ

Emilia Clarke Is The New Face Of Dolce & Gabbana's The One | Harper's Bazaar Arabia

37 yaşındaki İngiliz oyuncu, daha önce açıklanan Charlie Hunnam, Richard Jenkins, John Hawkes, Adria Arjona, Logan Browning, Kadeem Hardison, Pat Healy, Taylor Sele, Gus Halper, Aliyah Camacho, Michael Mando, Marvin Jones III, Michael Xavier ve Dominic Burgess gibi isimlerle birlikte rol alacak.

Criminal çizgi roman serisi, Ed Brubaker ve Sean Phillips tarafından yaratıldı. Yapımcıların açıklamasına göre dizi, "birbirine bağlı suç öyküleri evreni" olarak tanımlanıyor.

Emilia Clarke, sekiz sezon boyunca HBO’nun izlenme rekorları kıran dizisi Game of Thrones'da Daenerys Targaryen rolüyle dört kez Emmy adaylığı kazanmıştı. Son olarak, Disney+'ta yayınlanan Marvel dizisi Secret Invasion'da Cobie Smulders, Samuel L. Jackson, Olivia Colman ve Kingsley Ben-Adir gibi ünlü oyuncularla birlikte rol aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN