Anne ve babaya korkunç pusu! 'Ölmüş numarası yaptım'

Adana'da yaşanan dehşet verici olayda, bir baba kendi oğlunu ve amcasını kendisine ve eşine silahla saldırarak öldürmeye teşebbüs etmekle suçladı. Olayda, baba ağır yaralanırken, anne hayatını kaybetti. Babanın 'Ölmüş numarası yaptım' açıklaması dikkat çekti.

Sarıçam ilçesinde meydana gelen olayda, İsmail Babat adlı şüpheli, daha önce de bir cinayet işlediği gerekçesiyle cezaevinden yeni çıkmıştı. Aile içinde yaşanan husumetlerin giderek büyüdüğü iddia edilen olayda, İsmail Babat, babası Rifat Babat ve üvey annesi Hürü Babat'ı pusuya düşürerek ateş açtı. Saldırıda ağır yaralanan Rifat Babat, eşinin ölümü karşısında büyük üzüntü yaşarken, oğlunun kendisini öldürmeye çalıştığını iddia etti. Babat "Eşim bayıldı, ben de ölmüş numarası yaptım. Öldüğümü sanıp daha fazla ateş etmediler. Bana pusu kuran oğlum İsmail, kardeşim Adil ve yeğenim A.B.’den şikayetçiyim" dedi.

77777.jpg

İTİRAF ETTİ

Tutuklanan İsmail Babat ise mahkemede yaptığı açıklamada, babasının kendisine kötü davrandığını ve psikolojisinin bozulduğunu öne sürdü. Olayın sorumluluğunu üstlenen İsmail Babat, cinnet geçirdiğini iddia etti. Avukatı ise müvekkilinin akıl sağlığının yerinde olmadığını belirterek, bir akıl hastanesine sevk edilmesini talep etti.

Mahkeme heyeti, olayın yaşandığı yerde keşif yapılması ve eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi. Ayrıca, İsmail Babat ve olayda birlikte olduğu iddia edilen amcası Adil Babat ile yeğeni A.B. hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Olayın şokunu daha da artıran bir diğer detay ise İsmail Babat'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım oldu. Babat, paylaşımında "İhanetin bedeli ölümdür" ifadelerini kullanarak olay öncesi bir cinayetin sinyali verdi.

Adana'da yaşanan bu kan donduran olay, aile içi şiddetin ne kadar vahim sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN