İstanbul'da hastanede doktora saldırı: Ortalık savaş alanına döndü

Sağlık çalışanına hasta yakını şiddetinin yeni adresi İstanbul Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu. Muayene olmasını istedikleri kızlarının kimliği kırık olduğu için geri çevrilen aile, doktora ve hastane çalışanlarına saldırdı. Olay anları bir başka hastanın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşandı. İddiaya göre hastane çalışanları; kızları için hastaneye gelen aileye, kızlarının kimliğinin kullanıma uygun olmayacak şekilde kırık, çip kısmında ise eksiklerin olduğunu, bu yüzden işlem yapamayacaklarını anlattı.

yyyyy-001.jpg

KÜFREDEREK SALDIRDILAR

Aile sinirlenerek hastane çalışanlarıyla tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte saldırganlar küfür ederek doktora ve hastane çalışanlarına saldırdı.

Çalışanların içinde bulunduğu odanın camını kıran hasta yakınlarını hastanenin güvenlik görevlileri tarafından hastaneden çıkarıldı. Olay anları ise bir başka hastanın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Öte yandan, sağlık çalışanları görevleri başında şiddete maruz kalmamak için yetkililere gerekli önlemleri alması ve şüphelilere caydırıcı cezalar verilmesi için seslenmeye devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN