12 yıl sonra Fanta Fest'te konser veren Tarkan sahnede zor anlar yaşadı! Ses sistemi bozuldu...

12 yıl sonra Fanta Fest'te konser veren Tarkan sahnede zor anlar yaşadı! Ses sistemi bozuldu...

Megastar Tarkan 12 yıl sonra Fanta Fest'te sahne alarak Maltepe'de hayranlarıyla buluştu. Megastar, ses sistemindeki teknik aksaklık nedeniyle sahnede zor anlar yaşadı.

FURKAN UZUN

Bir süredir konser vermeyen Megastar Tarkan, 12 yıl sona Fanta Fest'te sahne alarak hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Son olarak 14 Haziran'da "Kuantum 51" adlı albümünü yayınlayan Megastar, konserde yaşanan teknik aksaklık nedeniyle sahnede zor anlar yaşadı.

Maltepe Orhangazi Parkı'nda düzenlenen Fanta Fest'te Ceza'nın ardından sahne alan Megastar, yaklaşık 2 saat süren konserinde sevilen parçalarını seslendirdi.

Megastar'ın konserinde ses sisteminde sık sık sorun yaşanırken konserin ortalarında Tarkan'ın şarkı söylediği esnada ses sistemi tamamen bozuldu. Megastar'ın sesi vatandaşlara ulaşmazken Tarkan sahnede zor anlar yaşadı. Tarkan, ses sisteminde yaşanan aksaklığa aldırış etmeden sahnesine devam ederken o anlar saniye saniye görüntülendi.

Fanta Fest'te Tarkan'ın sahnesinde ses sisteminde yaşanan durum konserdeki katılımcıların tepkisini çekti. Bazı vatandaşlar duruma müdahale edilmesini isteyerek 'Ses yok' şeklinde tezahüratlarda bulundu.

"12 YIL SONRA TEKRAR BİR ARADAYIZ"

Öte yandan konserde yeni albümünden iki parça okuyan Tarkan, 12 yıl aradan sonra Fanta Fest'te olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek "Biliyorum bir süre konser yapmadım ama yeni albüm çıksın istedim. Yeni şarkılarla karşınıza çıkmak istedim. Beğendiniz mi albümü? En son 12 yıl önce yapmışız Fanta Fest'i. 12 yıl sonra tekrar bir aradayız. Gerçekten bu muhteşem kalabalığın karşısında yeniden olmak şahane bir duygu. Hayatın yükü, hepimizin üzerinde çok ağır. Biraz arada bir hafiflemek lazım diye düşünüyorum. Tekrar şarj olup, enerjiyle dolup o yükü taşımak için tekrar güç toplamamız lazım diye düşünüyorum. O yüzden bazen şarkılar iyi geliyor be. Gerçekten. Bu enerji iyi geliyor bize. " diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN