Mansur Başkandan dev hizmet! 6 bölgede, 59 merkez, 41 branş… Başvurular başladı: Kimse kaçırmak istemeyecek

Mansur Başkandan dev hizmet! 6 bölgede, 59 merkez, 41 branş… Başvurular başladı: Kimse kaçırmak istemeyecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yeni dönem başvuruları başladı. 6 bölge, 59 merkez ve 41 branşta yapılacak başvurular için detaylar açıklandı. Uzun süredir herkesin dört gözle başladığı başvurular 12 Eylül 2024 tarihine kadar devam edecek. İşte tüm detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan BELMEK kurslarına yoğun ilgi devam ediyor. 2024-2025 eğitim öğretim dönemi kapsamında 6 ana bölgede 59 kurs merkezi ve 41 farklı branşta verilecek kurslar için başvurular 5 Eylül 2024 tarihi itibariyle başladı. 12 Eylül 2024 tarihine kadar gerçekleştirilecek başvurular için kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar detayları araştırıyor. İşte tüm detaylar…

BELMEK KAYITLARI BAŞLADI

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde sağlanan BELMEK kursları için başvurular 5 Eylül 12 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar https://belmek.ankara.bel.tr/ adresi üzerinden online olarak başvuru işlemlerini tamamlayacak.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BELMEK'TE YENİ DÖNEM KURS KAYITLARI BAŞLIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal belediyecilik anlayışı ile yürüttüğü çalışmalarına devam ederken Kültür ve sosyal işler Daire Başkanlığı BELMEK kursları için yeni dönem kayıtlarını başlattı.

HANGİ BRANŞLARDA DERS VERİLECEK?

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde 6 ana bölge olan Çankaya, Çayyolu, Keçiören, Mamak, Sincan ve Yenimahalle merkezlerinde Başkentli kadınlara meslek sahibi olmaları için imkan tanınacak. Kadınların sanatsal ve kültürel gelişimlerine destek olması için sağlanan BELMEK kursları şu şekildedir:

Makine Nakışı, El Nakışı, Sim Sırma, İğne Oyası, Şiş Dantel, Tel Kırma, Dantel Anglez, Giyim, Filografi, Kat-ı, Mefruşat, Patchwork, Trikotaj, Yorganlama, Ahşap Boyama, Kumaş Boyama, İpek Pentur, Tezhip-Hat, Minyatür, Ebru, Çini, Seramik, Mozaik, Rölyef, Ahşap Rölyef, Taş Bebek, Takı Tasarımı, Gümüş İşlemeciliği, Turistlik El Sanatları, Ev Ekonomisi-Yemek, Resim, Kilim, El Örgücülüğü, Sepet Örücülüğü, Jüt Kari

Ankara'da BELMEK'lere yoğun ilgi

KAYITLAR NASIL YAPTIRILACAK?

BELMEK kursları için online olarak yapılacak kayıtların yanı sıra iletişim numaraları üzerinden de başvuru yapılabilmektedir. Bölgenizde bulunan kurslara kayıt yaptırmak için geçerli olan iletişim numaraları şu şekildedir:

Çankaya - 0312 433 82 71

Çayyolu - 0312 235 78 69

Keçiören - 0312 352 44 52

Mamak - 0312 320 56 17

Sincan - 0312 271 03 42

Yenimahalle - 0312 507 37 70

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN