Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli yağış geliyor

Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmeye göre, bugün birçok ilimizde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Özellikle İstanbul, Kocaeli, Muğla, Antalya, Düzce, Sinop, Zonguldak, Amasya, Artvin, Samsun, Trabzon, Erzurum, Kars ve Van gibi illerde vatandaşların dikkatli olması gerekiyor. Hava sıcaklıklarına gelince; Marmara'nın güneyi, İç Anadolu'nun doğusu ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde 2 ila 4 derecelik bir artış öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmeye göre, bugün birçok ilimizde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Özellikle Marmara'nın kuzeydoğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Zonguldak, Düzce, Sinop, Dersim, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Siirt çevreleri, Balıkesir'in kuzeyi, Muğla'nın doğusu, Antalya'nın iç kesimleri, Diyarbakır’ın doğusu ve Van’ın güney kesimleri bu yağışlardan etkilenebilir.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıkların; Marmara'nın güneyi, İç Anadolu'nun doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, diğer kesimlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile yurdun doğu kesimlerinde güney ve batılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İstanbul ve Kırklareli'nin Karadeniz kıyılarında kuzeyli yönlerden kısa süreli kuvvetli (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

9 EYLÜL PAZARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun1.png

10 EYLÜL SALI GÜNÜ

haritatahmingun2.png

11 EYLÜL ÇARŞAMBA GÜNÜ

6 Eylül Cuma

12 EYLÜL PERŞEMBE GÜNÜ

7 Eylül Cumartesi

13 EYLÜL CUMA GÜNÜ

​​​​​​​​​​​​​​8 Eylül Pazar

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN