Barışma teklifi reddedilince kurşun yağdırdı: Eski sevgilisini yaralayıp arkadaşını öldürdü

Barışma teklifi reddedilince kurşun yağdırdı: Eski sevgilisini yaralayıp arkadaşını öldürdü

Kadınlar eski eşleri ve ayrılığı kabul etmeyen eski sevgilileri tarafından türlü şiddete maruz kalıyor. Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşanan korkunç olayda, bir kişi iki kadını silahla vurduktan sonra intihar etti. Olayda hayatını kaybeden kadının cenazesi bugün toprağa verilirken, yeni detaylar ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre, şüphelinin ağır yaralı olan kadınla sevgili olduğu ve kadının ayrılmak istemesi üzerine cinayeti işlediği iddia edildi.

Kadına şiddet her geçen gün artıyor. Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşanan kadın cinayetinin perde arkası yavaş yavaş ortaya çıkıyor. İki kadını silahla vurduktan sonra intihar eden şüphelinin, ayrılmak istediği sevgilisiyle olan ilişkisinde yaşadığı sorunlar nedeniyle cinayeti işlediği ortaya çıktı. Kadının barışma teklifini reddetmesi saldırganın kontrolsüz öfkesine neden oldu.

9993845.jpg

Olay, dün akşam saatlerinde ilçedeki Yeni Mahalle'de meydana geldi. İşçi olarak çalıştıkları fabrikadan çıkan Hamiyet G. ve arkadaşı Feriye Gözüala servisten indikten sonra yanlarına Çetin Gençay geldi. Taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gençay, yanındaki tabancayla iki kadına da ateş etti. Gözüala, olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan Hamiyet G. ise ihbarla gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olay yerinden uzaklaşan Gençay, 100 metre ileride aynı tabanca ile başına ateş ederek, yaşamına son verdi.

9993844.jpg

Otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından morgdan alınan Feriye Gözüala'nın cenazesi, Çamlıyayla ilçesindeki Fakılar Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

9993848.jpg

BARIŞMAK İÇİN İŞ YERİNE GİTMİŞ

Çetin Gençay’ın 3 yıl önce sevgili olduğu, birkaç ay önce de ayrıldığı Hamiyet G. ile konuşup barışmak için yanına gittiği, reddedilince de hem onu hem de yanındaki arkadaşı Feriye Gözüala'yı vurup intihar ettiği belirtildi. Tedavisi devam eden Hamiyet G.'nin hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

Çetin Gençay'ın cenazesinin ise bugün Tarsus ilçesi Sucular Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN