Bir kadın cinayeti daha! Eli kanlı katil kamerada

Kadın cinayetleri son bulmuyor. İstanbul Beyoğlu’ndaki bir otelde sevgilisiyle kalan cani, genç kadını katletti. Elini kolunu sallayarak otelden çıkan caninin yakalanma anı kameralara yansıdı.

Şüpheli ve katiller caydırıcı cezalar almadıkları, yetkililer önleyici tedbirler uygulamadıkları için kadına şiddet ve kadın cinayetlerinin önüne geçilemiyor. Kadın cinayetinin adresi bu kez İstanbul Beyoğlu'ndaki otel oldu.

cvvvv.jpg

BAĞIRIŞLAR DIŞARIDAN DUYULDU

İddiaya göre Maıa A. ve Mehmet E. isimli iki sevgili kaldıkları otelde tartışmaya başladı. Otel görevlilerinin tüm uyarılarına rağmen tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Mehmet E., hatırlayamadığını söylediği bir cisimle yabancı uyruklu Maıa A.'ya defalarca vurdu.

KAÇMAYA ÇALIŞTI

Kadın aldığı darbelerin etkisiyle kanlar içinde yere düşerken, Mehmet E. otelden kaçarak uzaklaştı. Otelden koşarak uzaklaşan Mehmet E.’yi gören otel çalışanı Hakan Karaçam, peşinden koşarak şüpheliyi yakaladı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Maıa A.'yı hastaneye kaldırdı. Genç kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Otel çalışanı Halan Karaçam, çıkış saati geldiği için çifti uyarmak için odaya gittiğini çiftin o sırada kavga ettiğini söyledi. Mehmet E.'nin kendisine odayı 10 dakika içinde boşaltacaklarını söylediğini ifade eden Karaçam "Kameradan izliyordum ve adamın çıkışını gördüm. Kapının önünde yakaladım adamı. Daha sonra 112’yi aradım ambulans geldi. Ben olaydan sonra gördüm kadını, kanlar içerisinde yerde yatıyordu” ifadelerini kullandı.

vveeee.jpg

Otel görevlisi Hakan Karaçam tarafından yakalanan şüpheli şahıs polis ekipleri tarafından göz altına alınarak emniyete götürüldü. Şüpheli Mehmet E. 'nin yakalandığı anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Öte yandan, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu, kadın cinayetlerinin 8 aylık raporunu yayımladı. Verilere göre, 8 ayda 280 kadın erkekler tarafından öldürüldü. 50 kadının ölümü ise şüpheli ölüm olarak kaydedildi. Kadınların 153'ü ateşli silahla, 60'ı kesici aletle öldürüldü.

Vatandaşlar, kadın cinayetleri ve kadına şiddet olaylarının faillerine caydırıcı cezalar verilmesi için yetkililere seslenmeye devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN