CHP Genel Merkezi'ndeki Şevval Sam konseri ertelendi

CHP Genel Merkezi'ndeki Şevval Sam konseri ertelendi

Diyarbakır’da kaybolduktan sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran ve Tunceli'de 4 askerin şehit olması nedeniyle CHP Genel Merkezi'nde yapılması planlanan Şevval Sam konseri ertelendi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'nin 101'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle yapılması planlanan Şevval Sam konserinin Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunması ve Tunceli'de 4 askerin şehit olması sebebiyle ertelendiğini duyurdu.

Özel X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada konuya ilişkin şunları söyledi:

"Bugün Diyarbakır'da evladımız Narin'in hepimizi kahreden ölüm haberi ve Tunceli'de 4 askerimizin şehit olması nedeniyle yarın Genel Merkezimizde 101'inci kuruluş yıldönümümüz kapsamında önceden planlanan Şevval Sam konserini değerli sanatçımız ile görüşerek, fikir birliği içinde erteleme kararı aldık. Hepimizin bir kez daha başı sağ olsun."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN