Türkiye'nin yüz güzeli seçildi, görenler ikiye bölündü! Tek bir estetiği bile yok: Sosyal medyada beğenilmedi

200 yarışmacının yarıştığı Türkiye Yüz Güzeli yarışmasının birincisi belli oldu. Türkiye'nin yüz güzeli seçildi, görenler ikiye bölündü! Kimi doğal halini beğenirken kimi eleştirdi. Tek bir estetiği bile yok, sosyal medyada beğenilmedi...

İstanbul'da düzenlenen 'Türkiye Yüz Güzeli' yarışması, büyük bir ilgiyle karşılandı ve renkli anlara sahne oldu. 200 kişinin katıldığı bu prestijli yarışmada, 15 bin kişinin oy kullandığı finalde Tuğba Çinkaya birinci seçildi. Ancak, Çinkaya'nın zaferi sosyal medyada farklı tepkilerle karşılandı.

200 KİŞİ İÇİNDEN O ÇIKTI

'Türkiye Yüz Güzeli' yarışması 200 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Özge Atalay'ın sunuculuğunu üstlendiği final gecesinde, 5 finalist büyük ödül için yarıştı. Jüri ve halk oylaması sonucunda, Tuğba Çinkaya yarışmanın birincisi olarak taç giydi.

Tuğba Çinkaya, doğal güzelliği ile yarışmanın kazananı oldu. Tek bir estetik operasyon geçirmemiş olan Çinkaya, doğal güzelliğiyle öne çıkarken, jüri ve izleyicilerden tam not aldı. Ancak, sosyal medyada Çinkaya'nın birinciliği tartışma yarattı. Bir kesim, Çinkaya'nın doğal güzelliğini takdir ederken, bazı kullanıcılar ise bu seçimi eleştirdi.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Yarışmanın sonuçları sosyal medya platformlarında geniş yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı, Çinkaya'nın doğal güzelliğini övgüyle karşıladı ve estetik müdahalelere gerek duymadan birinci olmasını olumlu buldu. Diğer yandan, bazı kullanıcılar, Çinkaya'nın zaferini eleştirerek, daha farklı güzellik standartlarının ödüllendirilmesi gerektiğini savundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN