Ece Üner'in ekranlardaki yeni adresi! O kanalda haber sunacak: Sosyal medyadan duyurdu

Ece Üner'in ekranlardaki yeni adresi! O kanalda haber sunacak: Sosyal medyadan duyurdu

Haber saatlerinin en sevilen yüzlerinden biri olan Ece Üner, yeni adresi ile magazin gündemine geldi. Ünlü sunucu bundan sonra haber sunacağı kanalı sosyal medyadan duyurdu. İşte konuya ilişkin detaylar…

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, ekranların tanınmış ismi Ece Üner'in Halk TV'ye katıldığını sosyal medya aracılığıyla duyurdu. Toktaş, paylaşımında "Ece Üner yeni dönemde Halk Ana Haber ile ekranlarda olacak. Hoş geldin Ece" ifadelerini kullanarak, ünlü sunucunun Halk TV'de görev alacağını açıkladı.

yeni-proje-1-005.jpg

YENİ KANALI BELLİ OLDU

Toktaş, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

"Halk TV’de yeni dönem, yeni isimler... Bir ekran yüzü daha, olması gereken yerde. Halk TV'de yeni ama meslekte oldukça deneyimli, ekranlardan tanıdığınız bir isim: Ece Üner. Ece Üner yeni dönemde Halk Ana Haber ile karşınızda olacak. Hoş geldin Ece."

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ” DİYEREK DUYURDU

Ece Üner de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Halkın Halk için Halk tarafından en doğru şekilde bilgilendirilmesi için Halk TV ailesine katıldım. Sevgili Cafer Mahiroğlu ve çok sevdiğim meslek büyüğüm ve ağabeyim Suat Toktaş’la beraber Halk’ın en iyi bülteni için çok çalışacağız" ifadelerini kullandı.

yeni-proje-005.jpg

ECE ÜNER KİMDİR?

1981 doğumlu Ece Üner, İstanbul'da dünyaya geldi ve Koç Üniversitesi'nden mezun oldu. Medya kariyerine çeşitli kanallarda başlayan Üner, CNN Türk, NTV, Star TV, Habertürk TV, Show TV, Kanal D, TV100 ve Sözcü gibi önemli televizyon kanallarında sunuculuk yaptı. Üner'in Halk TV'deki yeni görevi, medya dünyasında geniş yankı uyandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN