Maduro, Elon Musk'a düello daveti: Seninle hesaplaşacağız

Maduro, Elon Musk'a düello daveti: Seninle hesaplaşacağız

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD'li milyarder Elon Musk'a yönelik dikkat çekici bir açıklamada bulundu. Maduro, Musk'ın kendisine düello davetinde bulunduğunu ve bu daveti kabul ederken "Musk ile hesaplaşacağız" ifadesini kullandı.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, başkent Caracas'ta basın mensuplarına verdiği demeçte, Elon Musk'ın düello davetini kabul ettiğini duyurdu. Maduro, Musk'ı ülkesine davet ederek, "Düello davetimi kabul etti. Elon Musk, seninle hesaplaşacağız. Ama buraya gel, Poliedro'da (Caracas'taki etkinlik alanı) sen ve ben," dedi. Ayrıca, Maduro, "Eğer seni yenersem Musk, senin Mars gezisi teklifini kabul edeceğim ama sen de benimle geliyorsun" şeklindeki ifadeleriyle, Musk ile yapacağı potansiyel düelloya yönelik net bir teklif sundu.

"VENEZUELA'NIN BAŞ DÜŞMANI"

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkesinde 28 Temmuz'da yapılan devlet başkanı seçimini üçüncü kez kazanmıştı. ABD'li milyarder Elon Musk, "seçime hile karıştırıldığını" öne sürmüştü.

Musk'ın suçlamalarına tepki gösteren Maduro, "Kavga mı istiyorsun Elon Musk? Ben hazırım, ben Bolivar'ın oğluyum, Chavez'in oğluyum, senden korkmuyorum." demişti.

Maduro, Venezuela'nın baş düşmanı ilan ettiği Musk'ı ülkedeki şiddet olaylarını kışkırtmakla suçlamıştı.

Musk da Maduro'ya verdiği yanıtta, düelloyu kazanması halinde Maduro'dan diktatörlükten istifa etmesini isteyeceğini ve kendisini sahibi olduğu SpaceX ile Mars'a ücretsiz göndereceğini ifade etmişti.

Diğer yandan, Maduro, seçimi kazandıktan sonra Miraflores Sarayının balkonundan yaptığı konuşmada, Ulusal Seçim Konseyine yönelik hacker saldırısının arkasındaki kişinin Musk olduğundan emin olduğunu savunmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN