Katliamın tek gördü tanığı 7 yaşında! Babam; dedeme, babaanneme, amcama ateş etti. Sonra boğazlarını kesti

Bursa'da yaşayan Abdulsamet Yayaşit kendi ailesini katletti. Olayla ilgili en çarpıcı detay cinayetlerin tek tanığı olan 7 yaşındaki çocuğun ifadesi oldu. Küçük çocuk cinayeti "Babam; dedeme, babaanneme ve amcama tüfekle ateş etti. Sonra bıçakla boğazlarını kesti. Boğazlarından çok kan aktı" diyerek anlattı.

Geçtiğimiz Şubat ayında Bursa Osmangazi'de yaşanan olayda, Abdulsamet Yayaşit (29), ailesiyle yaşadığı evde annesi, babası ve kardeşiyle arasında çıkan tartışmanın ardından silaha sarıldı. Pompalı tüfekle önce babası Seyithan Yayaşit'i (64), ardından annesi Zozan Yayaşit'i (69) ve kaçmaya çalışan kardeşi Mücahit Yayaşit'i vurdu. Daha sonra boğazlarını keserek öldürdü.

7 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN İFADESİ KAN DONDURDU

Cinayetlerin tek tanığı olan 7 yaşındaki çocuğun pedagog eşliğinde alınan ifadesi, mahkemeyi şoke etti. Küçük çocuk dehşeti "Çığlık seslerini duyunca uykudan kalktım. Babam; dedeme, babaanneme ve amcama tüfekle ateş etti. Sonra bıçakla boğazlarını kesti. Boğazlarından çok kan aktı" diyerek anlattı.

'ONLARI BU ŞEKİLDE ÖLDÜRDÜĞÜM İÇİN HİÇ DE PİŞMAN DEĞİLİM'

Gözaltına alınan Abdulsamet Yayaşit, ifadesinde ailesiyle anlaşamadığını ve onlardan nefret ettiğini söyledi. "Seni küçükken yetimhaneden aldık. Sen düşmanlarımızın çocuğusun" dedikleri için ailesini öldürdüğünü söyleyen katil, işlediği cinayetlerden pişmanlık duymadığını ifade etti.

screenshot-1-001.jpg

2 AY ÖNCE CEZAEVİNDEN ÇIKMIŞTI

Daha önce 'Yaralama' suçundan cezaevinde yatan Abdulsamet Yayaşit, 2 ay önce tahliye olmuştu. İşsiz olduğu ve ailesiyle sık sık tartıştığı öğrenilen katilin, 7 yıl önce eşinden ayrıldığı ve büyük oğlu F.Y.'ye annesi Zozan Yayaşit'in baktığı belirtildi.

3 KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET TALEBİ

Savcılık, Abdulsamet Yayaşit hakkında 'Kadına karşı kasten öldürme', 'Üst soydan akrabayı kasten öldürme' ve 'Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' suçlarından 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN